Κόσμος

Τουρκία: Συλλήψεις 17 ατόμων που προπηλάκισαν μέλος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ

Οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν σήμερα 17 άτομα που προπηλάκισαν και φόρεσαν κουκούλα στο κεφάλι ενός μέλους του πολιτικού προσωπικού του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ που βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη στο πλαίσιο επίσκεψης, σε μια διαμαρτυρία ενάντια στην αμερικανική πολιτική στη Μέση Ανατολή, ανακοίνωσε το γραφείο του κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης.

Η ομάδα των διαδηλωτών, μέλη της οργάνωσης Ένωση Νέων Τουρκίας (TGB), κοινοποίησε στο twitter φωτογραφίες του συμβάντος, στις οποίες οι συγκεντρωμένοι φώναζαν αντιαμερικανικά συνθήματα προς το μέλος του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού.

«Είσαι εχθρός μας και δεν είσαι ευπρόσδεκτος εδώ. Δεν θα επιτρέψουμε σε Αμερικανούς στρατιώτες να περιφέρονται ελεύθεροι στα εδάφη μας. Γιάνκη τράβα σπίτι σου», ανέφερε η οργάνωση, επικρίνοντας την υποστήριξη των ΗΠΑ στους μαχητές της κουρδικής πολιτοφυλακής YPG της Συρίας που χαρακτηρίζονται τρομοκράτες από την Άγκυρα.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock