Του ξέφυγε χωρίς να το περιμένει! Ο Τσιόδρας και το προφητικό που είπε: “Το τέλος θα έρθει σταδιακά με τον εμβολιασμό των περισσότερων”

Ο Τσιοδρας άθελα του είπε κάτι προφητικό. “Το τέλος θα έρθει σταδιακά με τον εμβολιασμό των περισσότερων..”. Υποσυνείδητα κατάλαβε την τύχη που θα έχουν όσοι κάνουν το εμβόλιο. Οι παρενέργειες δεν είναι άμεσες στο συγκεκριμένο εμβόλιο. Είναι σταδιακές…. Όσο πιο ταλαιπωρημένο ανοσοποιητικό έχει ο κάθε άνθρωπος που το κάνει, τόσο πιο γρηγορά θα τον τελειώνει αφού θα τον κάνει πιο ευάλωτο σε σοβαρές ασθένειες ή προ υπάρχουσες ασθένειες.

 

Όσο ποιο πολλούς ιούς (εστω και “εξασθενημενους” ιούς) βάζεις μέσα στο σώμα σου, τόσο ποιο πολύ τρελαίνεις το ανοσοποιητικό σου και το κανεις να μην λειτουργει σωστά αφού πρέπει να δουλέψει υπερωρία. Είναι σαν να ανοίγεις ταυτόχρονα 20 εφαρμογές στο laptop σου. H CPU κρασάρει.

Όταν λοιπόν κρασάρει το ανοσοποιητικό (επειδή κάνει detect πάρα πολλούς ταυτοχρόνους ιούς μέσα στο σώμα σου λόγω του εμβολίου τους οποίους πρέπει να πολεμήσει) γίνεται άμεσα ευάλωτοί σε σοβαρές ασθένειες (καρκίνους, κτλ). Μπορεί μεν να αποκτάς κάποιου είδους αντισώματα για τον κορονοϊό, αλλά λόγω του ότι το ανοσοποιητικό τρελαίνεται από την υπερωρία, αφήνεις ορθάνοιχτη την πόρτα να προσληφθείς από πολλούς σοβαρότερους ιούς, που δεν μπορεί να τους αντιμετωπίσει το ανοσοποιητικό, αφού είναι απασχολημένο με την εξουδετέρωση των ιών που μπήκαν στο σώμα από το εμβόλιο.

πηγη

realhosting
loading...

Απάντηση