Το Ίδρυμα Vodafone ενισχύει το πρόγραμμα Τηλεϊατρικής

Για 14η χρονιά το Ίδρυμα Vodafone υλοποιεί το πρόγραμμα Τηλεϊατρικής, υποστηρίζοντας την αξία της πρόληψης στο αγαθό της υγείας. Κάθε χρόνο, το πρόγραμμα Τηλεϊατρικής ενισχύει την πρόσβαση σε πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας για σχεδόνμισό εκατομμύριο κατοίκους,100απομακρυσμένων περιοχών της χώρας, ενώ από το 2008έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 51.000 εξετάσεις.

Ανάμεσα στους 11.300 πολίτες που έχουν λάβει τις δωρεάν υπηρεσίες του προγράμματος μέχρι σήμερα είναι και οι κάτοικοι του χωριού Στρόπωνες του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων Ευβοίας. Η γενική ιατρός Αφένδρα Σοφία αξιοποιεί το πρόγραμμα Τηλεϊατρικήςστο Περιφερειακό Ιατρείο Στροπώνωνκαι παράλληλα τα τελευταία 7 χρόνια πραγματοποιεί εξετάσεις προληπτικής υγείαςκαι σε κοντινά χωριά της περιοχής, χρησιμοποιώντας τον φορητό εξοπλισμό του προγράμματος.

«Μέχρι σήμερα έχουμε επισκεφτεί 12 τοπικές κοινότητες στα πλαίσια του Δήμου, έχουν εξεταστεί κατά μέσο όρο πάνω από 250 κάτοικοι, οπότε προσπαθήσαμε να αξιοποιήσουμε το πρόγραμμα Τηλεϊατρικής στην περιοχή μας στο έπακρο. Είναι μια συνεργασία, από όλους μας θεωρώ, με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα», δήλωσε η γιατρός για τη δράση της στην περιοχή.Περισσότερες λεπτομέρειες στο https://youtu.be/5XpavQVnNew

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση