888 Το απίστευτο δώρο που έκανε η Ελισάβετ για τα Χριστούγεννα στους 550 υπαλλήλους του παλατιού | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΚΟΣΜΟΣ / Το απίστευτο δώρο που έκανε η Ελισάβετ για τα Χριστούγεννα στους 550 υπαλλήλους του παλατιού

Το απίστευτο δώρο που έκανε η Ελισάβετ για τα Χριστούγεννα στους 550 υπαλλήλους του παλατιού

Η βασίλισσα Ελισάβετ εκτός από… μητερούλα των Βρετανών είναι και εργοδότης. Περίπου 550 άτομα άτομα δουλεύουν για εκείνη και φυσικά, τώρα που έρχονται γιορτές θα απολαύσουν και αυτοί το δωράκι τους. 

Η Ελισάβετ λατρεύει τα Χριστούγεννα και απολαμβάνει τη συγκεκριμένη γιορτή όσο καμιά άλλη. Και ως μητέρα του έθνους στις γιορτές δεν φροντίζει μόνο για την οικογένειά της αλλά και για τους υπαλλήλους του παλατιού.

Το απίστευτο δώρο που έκανε η Ελισάβετ για τα Χριστούγεννα στους 550 υπαλλήλους του παλατιού

Κάθε Δεκέμβριο η βασίλισσα Ελισάβετ δίνει σε κάθε ένα από τα μέλη του προσωπικού (550 τον αριθμό) μια επιταγή με ποσό που ποικίλλει και εξαρτάται από τα πόσα χρόνια δουλεύει ο εν λόγω εργαζόμενος στο παλάτι.

Μοιράζει επίσης 1.500 χριστουγεννιάτικες πουτίγκες στους 550 υπαλλήλους της (τρεις στον καθένα;) και φυσικά μια κάρτα με ευχές από την ίδια και τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Και όπως συμβαίνει με κάθε τι άλλο στο παλάτι έτσι και στο μοίρασμα των δώρων ακολουθείται ένα αυστηρό πρωτόκολλο: Ενας ανώτερος υπάλληλος καλεί το κάθε μέλος του προσωπικού -βάσει ιεραρχίας- ξεκινώντας από τους ανώτερους αυλικούς. Η βασίλισσα παραδίδει προσωπικά τα δώρα, σπάζοντας το πρωτόκολλο γιατί… Χριστούγεννα είναι!

Το προσωπικό του παλατιού δεν είναι το μόνο που λαμβάνει δώρα από τη βασίλισσα τα Χριστούγεννα. Η Αυτού Μεγαλειότητα δίνει επίσης χρήματα σε φιλανθρωπικές οργανώσεις στο Γουίνδσορ, καθώς προσφέρει χριστουγεννιάτικα δέντρα σε εκκλησίες και σχολεία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το απίστευτο δώρο που έκανε η Ελισάβετ για τα Χριστούγεννα στους 550 υπαλλήλους του παλατιούΤο απίστευτο δώρο που έκανε η Ελισάβετ για τα Χριστούγεννα στους 550 υπαλλήλους του παλατιούΤο απίστευτο δώρο που έκανε η Ελισάβετ για τα Χριστούγεννα στους 550 υπαλλήλους του παλατιού

pentapostagma.gr

Πηγή

Δείτε επίσης

Συρία: Συνομιλία Ερντογάν με Τραμπ, Μακρόν, Μέρκελ και Τζόνσον για τους βομβαρδισμούς

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα μιλήσει με τους ηγέτες των Ηνωμένων Πολιτειών, της …