Επικαιρότητα

Το Γηροκομείο Αθηνών στην ευθύνη του Δήμου Αθηναίων: Αισιοδοξία από τους εργαζόμενους

Την αισιοδοξία τους για την επόμενη καλή ημέρα του Γηροκομείου Αθηνών, απαλλαγμένη από το άγχος και την οικονομική ανασφάλεια τόσο για τους φιλοξενούμενους γέροντες, όσο και για τους εργαζομένους, εκφράζουν οι εργαζόμενοί του.

Πλέον η ευθύνη διοίκησης, μετά από αλλεπάλληλες αλλαγές, αστοχίες αλλά και ταλαιπωρία, πέρασε στα χέρια του δήμου Αθηναίων, και όπως όλα δείχνουν, μία πιο ευοίωνη ημέρα ξημερώνει για τους ανθρώπους εκεί.

Όπως αναφέρει η πρόεδρος του ΣΕΓΑ Πελαγία Κουτελά, «οι εργαζόμενοι του Γηροκομείου Αθηνών αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε την αισιοδοξία μας, μετά την ανάληψη της ευθύνης διοίκησης από τον Δήμο Αθηναίων. Τα πρώτα δείγματα γραφής είναι πολύ ενθαρρυντικά και μας δίνουν τη βεβαιότητα ότι ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, έχει λάβει σοβαρά, την απόφαση να σωθεί αυτό το ιστορικό ίδρυμα».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock