Επικαιρότητα

Πυροβολισμοί σε Μαρκόπουλο και Κορωπί: Μία σύλληψη και δικογραφία 10 ατόμων από την ΕΛΑΣ

Σε μία σύλληψη και στον σχηματισμό δικογραφίας εις βάρος 10 ατόμων, προχώρησε η ΕΛΑΣ, σχετικά με τα περιστατικά με πυροβολισμούς που σημειώθηκαν διαδοχικά το πρωί του Σαββάτου 1/4 σε Κορωπί και Μαρκόπουλο, όπου τραυματίστηκε ένας 27χρονος.

Συγκεκριμένα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 27χρονου και τριών ατόμων, ηλικίας 58, 31 και 24 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και επιπροσθέτως σε βάρος τεσσάρων ατόμων, ηλικίας 27, 24, 22 και 35 ετών, 43χρονου αλλοδαπού και άγνωστου δράστη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία περίπου στις 10:20 το πρωί μια ομάδα τεσσάρων ατόμων πήγαν με το αυτοκίνητο τους σε σπίτι στο Κορωπί, όπου μπήκαν στην αυλή, πυροβόλησαν κατά του σπιτιού και στη συνέχεια διέφυγαν.

Κατά την έρευνα και εξέταση σπιτιού στο Κορωπί από τους αστυνομικούς, διαπιστώθηκαν τρύπες στους τοίχους από βολίδες και από το σημείο περισυλλέχθηκαν 9 κάλυκες και 8 βολίδες.

Λίγο αργότερα, γύρω στις 11.30 ομάδα έξι ατόμων, ανάμεσά τους και ο 24χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού που είχε δεχθεί πυρά νωρίτερα, είχαν στήσει καρτέρι κοντά στο σπίτι του 27χρονου στο Μαρκόπουλο και τον περίμεναν.

Την ώρα που ο 27χρονος, μαζί με ένα άλλο άτομο, έφταναν με το αυτοκίνητο σπίτι του, δέχτηκε πυροβολισμούς από την ομάδα έξι ατόμων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον καρπό του από βολίδα.

Ο 27χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών, όπου μετά την εξέταση του από τους αστυνομικούς, συνελήφθη.

Κατά την αυτοψία στο σημείο του συμβάντος στο Μαρκόπουλο, διαπιστώθηκαν 9 οπές στο αυτοκίνητο και περισυλλέχθηκαν 2 κάλυκες. Όλοι οι εμπλεκόμενοι έχουν συλληφθεί στο παρελθόν για ομοειδή αδικήματα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ ο 27χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο ανακριτή μόλις ολοκληρωθεί η νοσηλεία του.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock