Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ … Το γιαούρτι θα ήταν πιο ωφέλιμο…

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ … Το γιαούρτι θα ήταν πιο ωφέλιμο…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Οι… καφέδες και τα νερά, με τα οποία «έλουσαν» τον Νίκο Φίλη και τον Νίκο Ξυδάκη τα μέλη αριστερών οργανώσεων και συλλογικοτήτων του αντιεξουσιαστικού χώρου, το απόγευμα της Παρασκευής, στη συγκέντρωση συμπαράστασης προς την κρατούμενη Ηριάννα Β. Λ., στο Σύνταγμα, δεν θα έπρεπε να εκπλήσσουν κανέναν.

Ο λαός μας χρησιμοποιεί για τις περιπτώσεις αυτές μια πολύ σοφή παροιμία: “Ή παπάς – παπάς ή ζευγάς – ζευγάς”. Ας το συνειδητοποιήσουν, λοιπόν, εκεί στην Κουμουνδούρου. Όσο θα εφαρμόζουν την πιο σκληρή μνημονιακή λιτότητα, δεν θα μπορούν να εμφανίζονται και ως πολέμιοί της. Όσο θα κυβερνάνε, δεν θα μπορούν να το… παίζουν αντιεξουσιαστές. Το λαϊκό αίσθημα, αν και εν πολλοίς παραμένει εν υπνώσει, δεν έχει ωστόσο περιέλθει και σε κατάσταση …αφασίας, ώστε να παίζει κανείς με τα πιο άγρια ένστικτα του λαού.

Αντίθετα, στον ΣΥΡΙΖΑ, αν και ευαγγελίζονταν ότι θα φέρουν την φαντασία στην εξουσία, αποδείχτηκε μάλλον πως εννοούσαν την …αφασία. Διότι, ένα από τα συμπτώματα στην περίπτωση της αφασίας, είναι ότι ο πάσχων χάνει την ικανότητά του να κατανοεί. Και στην Κουμουνδούρου δείχνουν να μην έχουν κατανοήσει όχι μόνο ότι κυβερνάνε, αλλά και ότι ο κόσμος έχει πια πάρει χαμπάρι πως ελάχιστα διαφέρουν από τους προκατόχους τους. Τουλάχιστον εκείνοι δεν καμώνονταν τους αντιεξουσιαστές…

Νέο “αριστερό” χαράτσι στα ακίνητα…

“Πονοκέφαλο” σε εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων αναμένεται να φέρουν το Πιστοποιητικό Απόδοσης Κτιρίου και η Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου. Η απόκτησή τους προϋποθέτει αρκετές χρονοβόρες διαδικασίες σε πολεοδομίες και άλλες δημόσιες υπηρεσίες αλλά και ένα επιπλέον κόστος για τον οικογενειακό προϋπολογισμό, αφού οι ιδιοκτήτες ακινήτων αναγκαστικά θα απευθυνθούν σε ιδιώτες μηχανικούς. Ήδη, πληθώρα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το “χαράτσι που έρχεται με την Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου, το οποίο θα υποχρεώνονται να καταβάλλουν ανά πέντε χρόνια όλοι οι ιδιοκτήτες για να δηλώνουν την ακίνητη περιουσία τους, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ποσά μεγαλύτερα των 500 ευρώ. Αρρωστημένα, διαστροφικά αριστερά μυαλά!

Ψεύτης και …λαοπλάνος…

Είναι τεράστιο ψέμα ότι η βιαστική έξοδος στις αγορές σημαίνει και το τέλος των Μνημονίων. Μην τους ακούσετε! Κι όταν ακόμη βγει ο Τσίπρας στην τηλεόρασή σας για να σας πει ότι “τα βάσανα τελειώνουν, η κρίση φεύγει”, μην τον πιστέψετε! Θα έχει υποκαταστήσει τις μυθικές πανέμορφες, αλλά ανθρωποφάγες “Σειρήνες”! Που μετά από αυτές πάντα θα παραμονεύουν, η Σκύλλα και η Χάρυβδη!

Ωστόσο εσείς, όπως ο Οδυσσέας κλείστε τ΄ αυτιά σας για να μην ακούτε το τραγούδι των Σειρήνων (του Αλέξη)! Δεθείτε, για να γλυτώσετε από τη Σκύλλα και η Χάρυβδη (ΣΥΡΙΖΑ) αλλά αφήστε ελεύθερα τα χέρια σας, ανοίξτε τις παλάμες σας και φασκελώστε τους!!

Σφίγγουν τα πράγματα στη ΛΕΠΕΝ…

Έφθασε στο e-mail μου η παρακάτω επιστολή, που αφορά τον πολιτικό φορέα Λ.Ε.Π.ΕΝ: Οι Πέντε (5) από τους έξι (6), πλην του ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ Προέδρου Χρήστου Ρήγα, που υπογράψαμε το αρχικό καταστατικό – ιδρυτική διακήρυξη του πολιτικού φορέα ΛΕΠΕΝ καθώς και το σύνολο των ατόμων που είχαν ΟΡΙΣΘΕΙ στα ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ Πολιτικά Όργανα (Γεν. Γραμματεία – Πολιτικό Συμβούλιο – Πειθαρχικό κλπ) σας ενημερώνουμε δημόσια για την οριστική και αμετάκλητη απόφασή μας, που έχει να κάνει με την αποχώρηση από τον ανωτέρω Πολιτικό φορέα για λόγους αρχών και αξιοπρέπειας. Δεν χρειάζονται προς το παρόν άλλες διευκρινήσεις. Αναμένονται εξελίξεις! Έχει ήδη σταλεί συστημένη επιστολή και ήδη έχει παραληφθεί από το αρμόδιο τμήμα του Άρειου Πάγου:

Προς ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ-Τμήμα Πολιτικό και αρχείο-Προδικασία: Δήλωση Παραίτηση Ιδρυτικών μελών Πολιτικού φορέα Λ.Ε.Π.ΕΝ, των Βασιλάρα Κυριάκου, Βλασσόπουλου Σπυρίδωνα, Μιχαλακόπουλου Χαράλαμπου, Σαλαμανή Μυρσίνης, Τόνιου Κωνσταντίνου: Στις 23/12/15 μαζί με τον Προσωρινό Πρόεδρο Χρήστο Ρήγα ιδρύσαμε Πολιτικό κόμμα με την επωνυμία Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση (Λ.Ε.Π.Ε.Ν). Με την παρούσα δήλωση παραιτούμαστε άπαντες για λόγους δεοντολογίας, αξιοπρέπειας και για καταστρατήγηση του καταστατικού από τον προσωρινό Πρόεδρο Χρήστο Ρήγα. Επειδή, ο προσωρινός Πρόεδρος δεν έκανε τα προβλεπόμενα για ιδρυτικό συνέδριο όπως προβλέπεται ρητά για την ανάδειξη Προέδρου και οργάνων. Επειδή, ουδέποτεείδαμε να τηρούνται βιβλία κάθε είδους (αριθμός – ονοματεπώνυμο μελών κλπ). Επειδή, ουδέποτε είμαστε ενήμεροι για οποιαδήποτε κίνηση, δεν επιθυμούμε καμία σχέση με οτιδήποτε αφορά αυτό που υπάρχει και έτσι παραιτούμαστε σε εσάς γιατί δεν μπορούμε να παραιτηθούμε σε κάτι που δεν υπάρχει και δεν λειτουργεί όπως λέει το καταστατικό που ξέρουμε. Άρα να παραιτηθούμε νόμιμα. Δεν επιθυμούμε λοιπόν με τη συμμετοχή μας ακούσια να νομιμοποιήσουμε οτιδήποτε παρεμφερές. Το αποκορύφωμα αυτής της κατάστασης είναι να γίνει μια συγκέντρωση πρόσφατα που ο Προσωρινός Πρόεδρος αυτοανακηρύχθηκε ξανά, να τοποθετηθεί και κάποιο εκπρόσωπο τύπου (μέλος ή όχι) και δύο (2) Αντιπρόεδρους και να αναγγελθεί σύσταση όλων των οργάνων (χωρίς ονόματα). Φυσικά πουθενά δεν είδαμε τους 99 εκλέκτορες (που προβλέπει το καταστατικό), ούτε βιβλίο μελών (ταμειακά ή μη τακτοποιημένων), ούτε κάτι άλλο. Σε τέτοιο τραγέλαφο λοιπόν και σε ύποπτες καταστάσεις δηλώνουμε οριστικά και αμετάκλητα απόντες. Το ανωτέρω συνυπογράφουν παραιτούμενα επίσης τα μέλη του προσωρινού πολιτικού συμβουλίου Παρασχάκης Κωνσταντίνος, Θεοδωρόπουλος Νικόλαος και Ανδρικόπουλος Λυμπέρης. Παρακαλούμε για την αποδοχή της παραίτησής μας γιατί ως πολίτες με αρχές δεν θέλουμε να μπλέξουμε σε έωλες ή τυχών “ύποπτες” καταστάσεις.

Πηγή

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Δείτε επίσης

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ – ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΔΩΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ

Στην απόρριψη του ανασταλτικού χαρακτήρα των ποινών για 41 από τα βασικά στελέχη και τους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη