Επικαιρότητα

Το μήνυμα των Ελλήνων πνευμονολόγων: Μένω ασφαλής. ΕμβολιάΖΩμαι!

«Μένω ασφαλής. ΕμβολιάΖΩμαι!» είναι το μήνυμα της νέας ενημερωτικής εκστρατείας που υλοποιεί η  Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία (ΕΠΕ), με στόχο την διάδοση του θετικού μηνύματος για τον εμβολιασμό κατά της Covid-19, την ανάδειξη της σημασίας του ως μέτρο πρόληψης, αλλά και την υπεύθυνη και επιστημονικά τεκμηριωμένη ενημέρωση των πολιτών με απλά λόγια, για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων.

Επικοινωνιακό όχημα της εκστρατείας είναι επτά (7) σποτ – τοποθετήσεις και των επτά (7) μελών του ΔΣ της ΕΠΕ διάρκειας 30-40 δευτερολέπτων, σε μια συμβολική κίνηση που μας τονίζει ότι ο εμβολιασμός μας αφορά όλους και καθέναν από εμάς ως κρίκο μιας αλυσίδας. Κάθε σποτ μεταφέρει μια απάντηση-μήνυμα, αλλά όταν διαδέχονται το ένα το άλλο, δίνουν συνολικά απαντήσεις σε προβληματισμούς και αναδεικνύουν την αξία του εμβολιασμού με λόγο φιλικό, απλό, κατανοητό και τεκμηριωμένο, απευθυνόμενοι στους πολίτες που ανησυχούν ή/και προβληματίζονται, με αποτέλεσμα να αναβάλλουν τον εμβολιασμό τους.

Τα σποτ μεταδίδονται ως κοινωνικό μήνυμα μετά από την έγκριση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου (ΕΣΡ) από τους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας και περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Στόχος της εκστρατείας είναι να συμβάλλει στην εξέλιξη του Εθνικού Προγράμματος Εμβολιασμού, στέλνοντας το μήνυμα «κάθε πολίτης που εμβολιάζεται γίνεται κρίκος στην αλυσίδα προστασίας για όλους μας».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock