888 Το μυστικό που κρύβεται πίσω από το βραχιόλι της Τερέζα Μέι και αφορά το Brexit | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΚΟΣΜΟΣ / Το μυστικό που κρύβεται πίσω από το βραχιόλι της Τερέζα Μέι και αφορά το Brexit

Το μυστικό που κρύβεται πίσω από το βραχιόλι της Τερέζα Μέι και αφορά το Brexit

Η βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Και όπως είναι φυσικό, εκτός απο τις πολιτικές της απόψεις, ούτε οι στυλιστικές της επιλογές παραμένουν ασχολίαστες.

Το ντύσιμό της είναι βέβαια πάντα απόλυτα συμβατό με την ιδιότητα της Πρωθυπουργού της Βρετανίας, υπάρχει όμως ένα αξεσουάρ το οποίο είναι απόλυτα ασυμβίβαστο με αυτήν της την ιδιότητα. Πρόκειται για το βραχιόλι «φετίχ» που φορά στο δεξί της χέρι και έχει πάνω τη μορφή της μεξικανής ζωγράφου Φρίντα Κάλο.

Όπως μάλιστα γράφει ο διεθνής τύπος η βρετανίδα πολιτικός το επιδεικνύει περήφανα κάθε φορά που την φωτογραφίζουν.

Σύμφωνα με τους πολιτικούς αναλυτές η 62χρονη πρωθυπουργός που αντιμετωπίζει τον διαβήτη κάνοντας καθημερινά ενέσεις ινσουλίνης, που βρίσκεται σε έναν ευτυχισμένο αν και άτεκνο γάμο και ήθελε από μικρή να αποδείξει ότι μπορεί να έρθει πρώτη και καλύτερη σε έναν ανδροκρατούμενο κόσμο.

Και ίσως αυτό το βραχιολάκι με τη Φρίντα Κάλο, να θυμίζει ακόμη και στην ίδια, ότι στο τέλος της κάθε ημέρας, δεν είναι η «Mrs Brexit», αλλά μία γυναίκα που αγαπάει τη ζωγραφική και τις δυναμικές γυναίκες, από όποια κουλτούρα κι αν προέρχονται.

Το μυστικό που κρύβεται πίσω από το βραχιόλι της Τερέζα Μέι και αφορά το Brexit

Και ας μην ξεχνάμε την γοητευτικά τραγική ιστορία της Φρίντα Κάλο που στα 18 της χρόνια χτυπήθηκε από λεωφορείο και ζωγράφισε πολλά από τα περίφημα αυτοπροσωπογραφικά της έργα , ενώ με τρομερό πόνο, ξαπλωμένη στο κρεβάτι για μήνες.

Σε μια δεύτερη ανάγνωση λοιπόν, αν προσπαθήσουμε να αποκρυπτογραφήσουμε το μήνυμά της, μάλλον το βραχιόλι αυτό δείχνει ότι όπως η αγαπημένη της Φρίντα, έτσι και η Τερέζα δε θα παραιτηθεί ποτέ.

pentapostagma.gr

Πηγή

Δείτε επίσης

Ο κορονοϊός πιέζει τον Ερντογάν και γιατρός στην Κωνσταντινούπολη προειδοποιεί: Μπορεί να έχουμε πολλούς νεκρούς

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ενίσχυσε τις τελευταίες ημέρες τα μέτρα για τον περιορισμό …