888 Το Μυστικό που Πρέπει να Ξέρετε για να Δώσετε Νέα Γεύση στις Φακές | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Το Μυστικό που Πρέπει να Ξέρετε για να Δώσετε Νέα Γεύση στις Φακές

Το Μυστικό που Πρέπει να Ξέρετε για να Δώσετε Νέα Γεύση στις Φακές

Είναι γεγονός πως οι φακές δεν είναι το αγαπημένο φαγητό για πολύ κόσμο. Πρόκειται όμως για ένα από τα πιο θρεπτικά πιάτα και γι’αυτό καλό είναι να τις εντάξετε στο εβδομαδιαίο διατροφικό πλάνο σας είτε σας αρέσουν είτε όχι. 

Σας έχουμε σήμερα μια υπέροχη ιδέα για να τις μαγειρεύετε εναλλακτικά και να σας αρέσουν πολύ περισσότερο.

Ποιο είναι το μυστικό για να απολαμβάνετε περισσότερο τις φακές σας; Το μαρινάρισμα!

Το Μυστικό που Πρέπει να Ξέρετε για να Δώσετε Νέα Γεύση στις Φακές

Τέτοιες φακές δεν θα έχετε φάει ξανά.

Ανακατέψτε τη βινεγκρέτ που προτιμάτε και ρίξτε τις μαγειρεμένες φακές σας μέσα στη σως. Προσοχή να είναι ζεστές οι φακές σας όταν κάνετε αυτό το τρικ καθώς μόνο έτσι θα «λειτουργήσει». Συνεχίστε και προσθέτετε άλλα συστατικά σαλάτας στο μείγμα, όπως ωμά ή ψημένα λαχανικά, ψιλοκομμένα βότανα, ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα ή τυρί.

Το Μυστικό που Πρέπει να Ξέρετε για να Δώσετε Νέα Γεύση στις Φακές

Μαρινάρετε τις φακές σας για να τις τρώτε πολύ πιο εύκολα.

Οι φακές θα απορροφήσουν αμέσως τη γεύση της βινεγκρέτ, αλλά αν έχετε το χρόνο αφήστε τις φακές να μαριναριστούν στο ψυγείο για μερικές ώρες ή για μια νύχτα για να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη γεύση τους.

Το Μυστικό που Πρέπει να Ξέρετε για να Δώσετε Νέα Γεύση στις Φακές

Οι φακές είναι πλούσιες σε σίδηρο και αν δεν σας αρέσουν θα πρέπει να βρείτε έναν εναλλακτικό τρόπο για να τις τρώτε.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..