Επικαιρότητα

Πορεία διαμαρτυρίας για την αποφυλάκιση Λιγνάδη και τον απεργό πείνας Γ. Μιχαηλίδη

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας για την αποφυλάκιση του καταδικασθέντα για δύο βιασμούς ανηλίκων Δημήτρη Λιγνάνδη, καθώς και η πορεία αλληλεγγύης στον κρατούμενο απεργό πείνας, Γιάννη Μιχαηλίδη. 

Στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας για τον Δημήτρη Λιγνάδη συμμετέχει και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) που νωρίτερα, με ανακοίνωσή του, χαρακτήρισε την αποφυλάκισή του ως την «πιο τρανταχτή απόδειξη ότι δεν ζούμε πια σε Κράτος Δικαίου».

«Είναι η απόδειξη της εκδίκησης της σάπιας αστικής εξουσίας που εκπροσωπεί η κυβέρνηση απέναντι σε όποιον τολμάει να καταγγείλει τα εγκλήματα των δικών της παιδιών. Την ίδια ώρα που αφήνει τον Γιάννη Μιχαηλίδη να αργοπεθαίνει μετά από 52 ημέρες απεργίας πείνας για τους ίδιους ακριβώς εκδικητικούς λόγους, διαχωρίζοντας καταφανώς τους πολίτες σε α’ και β’ κατηγορίας» ανέφερε, μεταξύ άλλων το ΣΕΗ, στο κάλεσμα για τη σημερινή κινητοποίηση.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock