«Το παιδί είναι καταβεβλημένο» – Τι λέει ο πατέρας του 8χρονου που νοσηλεύεται στο Ρίο

Ο πατέρας του 8χρονου που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου στο Ρίο με σπάνια επιπλοκή που εμφανίζεται μετά τον κορωνοιό εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος από την περιπέτεια που περνάει ο μικρός του.

«Την προηγούμενη Παρασκευή το παιδί έκανε μάθημα στη τηλεκπαίδευση και αφού παρακολούθησε μία ώρα, μετά ήρθε κουρασμένο και μου είπε “μπαμπά δεν μπορώ άλλο κουράστηκα”. Εγώ του λέω “τι έχεις παιδί μου”, μου λέει “μάλλον με πόνεσε το κεφάλι μου από το μάθημα” και του βάλαμε θερμόμετρο γιατί είδα ότι ήταν ζεστό, είχε 38,5. Το ρώτησα “τι έπαθες Γιαννάκη μου, κουράστηκες” και μου λέει το παιδί “ναι μάλλον κουράστηκα…”» αναφέρει αρχικά ο πατέρας, περιγράφοντας πώς ξεκίνησαν οι πρώτες υποψίες.

«Του δώσαμε και ένα αντιπυρετικό για να πέσει ο πυρετός και πράγματι ο πυρετός έπεσε. Την άλλη μέρα πάλι 38 πυρετό το παιδί, επικοινωνήσαμε με τη γιατρό μας, της είπαμε τη συμπτωματολογία του παιδιού και μας συνέστησε να φύγουμε για το Ρίο. Λόγω του ιστορικού του δικού μου, το υποπτεύθηκε η ιατρός και ευτυχώς μας έστειλε εγκαίρως στο Ρίο» λέει στη συνέχεια, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση