Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Το πιο Ακριβό Ταξίδι στον Κόσμο Κοστίζει 14 Εκατομμύρια Ευρώ!

Το πιο Ακριβό Ταξίδι στον Κόσμο Κοστίζει 14 Εκατομμύρια Ευρώ!

Η DreamMaker  που ειδικεύεται στο σχεδιασμό υπερπολυτελών  ταξιδιών προσφέρει το πιο ακριβό ταξίδι στο κόσμο, αλλά αυτά που περιλαμβάνει είναι μοναδικά.

Το πανάκριβο πακέτο διακοπών λέγεται Passspot to 50, διαρκεί 20 μέρες και οι ταξιδιώτες θα επισκεφτούν 20 πόλεις, θα κάνουν το γύρο του κόσμου και θα ταξιδέψουν σε απόσταση 50.000 χιλιομέτρων. Και όλα αυτά μπορείτε να τα κάνετε και εσείς και η παρέα σας από τον Αύγουστο του 2017 (τότε θα γίνει το παρθενικό ταξίδι) αρκεί να έχετε 13,875,000 δολάρια. Βέβαια αν αγοράσετε αυτό το εισιτήριο τότε μαζί σας θα ταξιδέψουν «δωρεάν»΄και 49 ακόμη φίλοι σας ή μέλη της οικογένειάς σας.

Διαβάστε ακόμα:

Το πιο Ακριβό Ταξίδι στον Κόσμο Κοστίζει 14 Εκατομμύρια Ευρώ!

Ο αγοραστής του εισιτηρίου και η παρέα του θα ταξιδεύουν με δύο ειδικά διαμορφωμένα ιδιωτικά αεροπλάνα Boeing 767 και συνολικά θα περάσουν περίπου το 12% του συνολικού χρόνου ταξιδιου στον αέρα, ενώ τον υπόλοιπο χρόνο θα επισκέπτονται μέρη όπως το Κόνα  στη Χαβάη, το Μαρακές στο Μαρόκο, τις Κάννες στη Γαλλία κ.ο.κ. καθώς τα δύο αεροπλάνα θα απογειωθούν από το Κομ Σαμούι της Ταϊλάνδης και θα κάνουν το γύρο του κόσμου για να καταλήξουν στη Μανίλα στις Φιλιππίνες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο του . Γράφει μόνο την ωραία πλευρά των ειδήσεων.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη