888 Το πιο Ακριβό Ταξίδι στον Κόσμο Κοστίζει 14 Εκατομμύρια Ευρώ! | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Το πιο Ακριβό Ταξίδι στον Κόσμο Κοστίζει 14 Εκατομμύρια Ευρώ!

Το πιο Ακριβό Ταξίδι στον Κόσμο Κοστίζει 14 Εκατομμύρια Ευρώ!

Η DreamMaker  που ειδικεύεται στο σχεδιασμό υπερπολυτελών  ταξιδιών προσφέρει το πιο ακριβό ταξίδι στο κόσμο, αλλά αυτά που περιλαμβάνει είναι μοναδικά.

Το πανάκριβο πακέτο διακοπών λέγεται Passspot to 50, διαρκεί 20 μέρες και οι ταξιδιώτες θα επισκεφτούν 20 πόλεις, θα κάνουν το γύρο του κόσμου και θα ταξιδέψουν σε απόσταση 50.000 χιλιομέτρων. Και όλα αυτά μπορείτε να τα κάνετε και εσείς και η παρέα σας από τον Αύγουστο του 2017 (τότε θα γίνει το παρθενικό ταξίδι) αρκεί να έχετε 13,875,000 δολάρια. Βέβαια αν αγοράσετε αυτό το εισιτήριο τότε μαζί σας θα ταξιδέψουν «δωρεάν»΄και 49 ακόμη φίλοι σας ή μέλη της οικογένειάς σας.

Διαβάστε ακόμα:

Το πιο Ακριβό Ταξίδι στον Κόσμο Κοστίζει 14 Εκατομμύρια Ευρώ!

Ο αγοραστής του εισιτηρίου και η παρέα του θα ταξιδεύουν με δύο ειδικά διαμορφωμένα ιδιωτικά αεροπλάνα Boeing 767 και συνολικά θα περάσουν περίπου το 12% του συνολικού χρόνου ταξιδιου στον αέρα, ενώ τον υπόλοιπο χρόνο θα επισκέπτονται μέρη όπως το Κόνα  στη Χαβάη, το Μαρακές στο Μαρόκο, τις Κάννες στη Γαλλία κ.ο.κ. καθώς τα δύο αεροπλάνα θα απογειωθούν από το Κομ Σαμούι της Ταϊλάνδης και θα κάνουν το γύρο του κόσμου για να καταλήξουν στη Μανίλα στις Φιλιππίνες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο του . Γράφει μόνο την ωραία πλευρά των ειδήσεων.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Έτσι θα Ξεφορτωθείτε τη Λιπαρότητα από Ταψιά, Τηγάνια και Τάπερ

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα κάθε νοικοκυράς είναι το λάδι που κολλάει σε ταψιά, τηγάνια …