888 Το ρωσικό Drone Korsar θα παρουσιαστεί στο Διεθνές Στρατιωτικό Φόρουμ – 2019 (βίντεο) | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΚΟΣΜΟΣ / Το ρωσικό Drone Korsar θα παρουσιαστεί στο Διεθνές Στρατιωτικό Φόρουμ – 2019 (βίντεο)

Το ρωσικό Drone Korsar θα παρουσιαστεί στο Διεθνές Στρατιωτικό Φόρουμ – 2019 (βίντεο)

Το ρωσικό Στρατιωτικό Φόρουμ – 2019 αναμένεται να διεξαχθεί στις 25-30 Ιουνίου στην περιοχή της Μόσχας. Η Μόσχα σκοπέύει να πραγματοποιήσει την πρώτη δημόσια επίδειξη του συστήματος του Drone Korsar.

Η πρώτη δημόσια επίδειξη του συστήματος του Drone Korsar της Ρωσίας θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Στρατιωτικό-Τεχνικό Φόρουμ — 2019, σύμφωνα με όσα ανέφερε καλά ενημερωμένη πηγή στο Sputnik.

«Το αεροσκάφος που θα παρουσιαστεί στην έκθεση [Army-2019] είναι εξοπλισμένο με κινητήρα που έχει αναπτυχθεί από το γραφείο σχεδιασμού Luch, το οποίο κατά τη διάρκεια των δοκιμών επιβεβαίωσε τα απαραίτητα χαρακτηριστικά απόδοσης και αντοχής σφάλματος σε ένα ευρύ φάσμα εξωτερικών συνθηκών» είπε, προσθέτοντας ότι το πολυλειτουργικό συγκρότημα θα παρουσιαζόταν μαζί με ένα μεγάλο αριθμό αντικαταστατών φορτίων στόχου, επιτρέποντας στο drone να ολοκληρώσει ένα ευρύ φάσμα εργασιών.

Το Korsar έχει άνοιγμα πτερύγων 6.5 μέτρων (20 πόδια) και μπορεί να φτάσει ταχύτητες έως και 150 χιλιόμετρα την ώρα (πάνω από 90 μίλια την ώρα).

Η ευελιξία είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του Drone Korsar, καθώς εκτός από τη στρατιωτική χρήση μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για πολιτικούς σκοπούς, όπως η περιβαλλοντική παρακολούθηση, ο έλεγχος των δρόμων και των υποδομών, η πρόληψη δασικών πυρκαγιών και οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης

sputniknews.gr

pentapostagma.gr

Πηγή

Δείτε επίσης

Brexit: Νέα ήττα του Μπόρις Τζόνσον στο Βρετανικό Κοινοβούλιο

Η ευκαιρία για μία κρίσιμη ψηφοφορία για τη συμφωνία του Brexit πέρασε, δυστυχώς, δήλωσε ο …