Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Το Σάββατο ο 16ος Κύκλος της Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας

Το Σάββατο ο 16ος Κύκλος της Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας

Η καινοτόμα δράση επιμόρφωσης του ανθρώπινου δυναμικού της Νέας Δημοκρατίας μέσω της Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών, που εγκαινιάστηκε τον Νοέμβριο του 2016, έχοντας ολοκληρώσει 15 κύκλους επιμόρφωσης σε όλη την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Λαμία, Λάρισα, Πάτρα, Καλαμάτα, Κομοτηνή, Κοζάνη και Φλώρινα, συνεχίζει την  επιτυχημένη πορεία της με τη διεξαγωγή του 16ου κύκλου της, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 και ώρα 9:00π.μ. στα Κεντρικά Γραφεία του Κόμματος, Πειραιώς 62, στο Μοσχάτο.

Σκοπός της Πολιτικής Ακαδημίας είναι να παράσχει υψηλού επιπέδου επιμόρφωση και να διαμορφώσει στελέχη υψηλής εξειδίκευσης, να εμπλουτίσει τις γνώσεις των συμμετεχόντων σε ζητήματα που σχετίζονται με το σύγχρονο πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον, να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με τις κατάλληλες θεωρητικές και πρακτικές μεθόδους προκειμένου να είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε αυτό το περιβάλλον και να συμβάλει στην ομοιογένεια του πολιτικού λόγου των στελεχών που εκφράζουν τις θέσεις του κόμματος σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Στόχος της Πολιτικής Ακαδημίας είναι να καλύψει την αυξανόμενη απαίτηση για πολιτικό – στελεχιακό δυναμικό που θα διαθέτει υψηλό βαθμό εξειδίκευσης στα κυρίαρχα πολιτικά ζητήματα και θα έχει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθει στις σύγχρονες επικοινωνιακές απαιτήσεις, σε ζητήματα ηγεσίας και στρατηγικής.

Η Πολιτική Ακαδημία Στελεχών αποτελεί πρωτοβουλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και λειτουργεί με την ευθύνη του Γραμματέα ΠΕ της ΝΔ κ. Λευτέρη Αυγενάκη και του Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας του Κόμματος κ. Χρήστου Ταραντίλη.

Οι εισηγητές της Πολιτικής Ακαδημίας είναι πρόσωπα εγνωσμένου κύρους, μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας και καταξιωμένοι επαγγελματίες στους χώρους της Στρατηγικής και της  Επικοινωνίας.

Αναλυτικό πρόγραμμα

09:00 Εγγραφές

10:00 Ηγεσία Ομάδας. Εισηγητής: Χρήστος Ταραντίλης, Καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης και Λήψης Αποφάσεων, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας ΝΔ

12:00 Διάλειμμα

12:15 Πολιτική Επικοινωνία. Εισηγητής: Άκης Γεωργακέλλος, σύμβουλος Στρατηγικής και Επικοινωνίας

14:00 Διάλειμμα

14:15 Διαπραγματεύσεις. Εισηγητής: Ανδρέας Νικολόπουλος, Καθηγητής Διαπραγματεύσεων, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

16:00 Λήξη

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

Βαρουφάκης από ΔΕΘ: Να καταργηθεί η στρατιωτική θητεία -Τι είπε για εξοπλιστικά, οικονομία και κορωνοϊό

Με σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση, απαντώντας σε μια ευρεία σειρά ζητημάτων, από τις ελληνοτουρκικές σχέσεις …

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη