888 Το σχέδιο Coudenhove Kalergi: Η Γενοκτονία των Λαών της Ευρώπης το έχετε ακούσει; το έχετε διαβάσει; | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Το σχέδιο Coudenhove Kalergi: Η Γενοκτονία των Λαών της Ευρώπης το έχετε ακούσει; το έχετε διαβάσει;

Το σχέδιο Coudenhove Kalergi: Η Γενοκτονία των Λαών της Ευρώπης το έχετε ακούσει; το έχετε διαβάσει;

Σχόλιο από τη Χριστίνα στην ανάρτηση :

Γιατί ο Μουζάλας δεν ανακοινώνει ανοιχτά τους στόχους του ΟΗΕ για την μετανάστευση;

Ψάξτε μέσα στο διαδίκτυο και θα βρείτε πάρα πολλά για αυτό.Αυτό που σας παραθέτω πιο κάτω το διάβασα κι εγώ μέσα από το διαδίκτυο.

Αυτό προσπαθούν οι εν λόγω Ευρωπαίοι κύριοι να υλοποιήσουν.Τα αίτια του φαινόμενου της μετανάστευσης των λαών όπως και του πολυπολιτισμού, το εν λόγω παγκόσμιο σύστημα έξυπνα τα κρύβει. Είναι ένα σχέδιο το οποίο έχει μελετηθεί, προετοιμασθεί και έχει υφανθεί γύρω από ένα τραπέζι εδώ και δεκαετίες πριν, για να καταστρέψει εντελώς το πρόσωπο της Γηραιάς Ηπείρου.

Για τον von Coudenhove-Kalergi λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι ήταν ένας από τους βασικούς εμπνευστές της διαδικασίας της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, ήταν επίσης ο άνθρωπος που σχεδίασε την προγραμματισμένη γενοκτονία των λαών της Ευρώπης. Πρόκειται για ένα σκοτεινό πρόσωπο, του οποίου οι μάζες αγνοούν την ύπαρξη, αλλά οι ισχυροί τον θεωρούν ως τον ιδρυτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο πατέρας του ήταν ο Αυστριακός διπλωμάτης Heinrich von Coudenhove-Kalergi (με κάποιες ρίζες από την βυζαντινή οικογένεια των Καλλέργηδων) και η μητέρα του η Γιαπωνέζα Mitsu Aoyama. Ο Kalergi λοιπόν, έχοντας στενές επαφές με όλη την ευρωπαϊκή αριστοκρατία και τους Ευρωπαίους πολιτικούς, εξ αιτίας των διασυνδέσεων του αριστοκράτη -διπλωμάτη πατέρα του, κινούμενος στα παρασκήνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάφερε να προσελκύσει στα σχέδιά του τους πιο σημαντικoύς αρχηγούς κρατών, κάνοντάς τους υποστηρικτές και συνεργάτες του στο «έργο της ευρωπαϊκής ενοποίησης».

Στο βιβλίο του «Praktischer Idealismus», ο Kalergi δηλώνει ότι οι κάτοικοι των μελλοντικών «Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης» δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία. Δηλώνει ξεκάθαρα, ότι θα πρέπει οι λαοί της Ευρώπης να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη.

Ο Kalergi διακηρύσσει την κατάργηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των λαών και, στη συνέχεια, την εξάλειψη των εθνών μέσω των εθνοτικών αυτονομιστικών κινημάτων ή την μαζική μετανάστευση.

Προκειμένου η Ευρώπη να είναι ελεγχόμενη από μία ελίτ, θέλει να μετατρέψει τους ομοιογενείς λαούς σε μία μικτή φυλή μαύρων, λευκών, και Ασιατών. Ποία όμως είναι αυτή η ελίτ; Ο Kalergi είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικός επ΄ αυτού: «O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρωασιατική-νεγροϊδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων.

Αν και κανένα σχολικό βιβλίο δεν μιλά για τον Kalergi, οι ιδέες του είναι οι κατευθυντήριες αρχές της σημερινής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η πεποίθηση ότι οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να αναμιχθούν με Αφρικανούς και Ασιάτες, για να καταστραφεί η ταυτότητα και να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή μιγάδων, είναι η βάση όλων των κοινοτικών πολιτικών που στοχεύουν στην ένταξη και την προστασία των μειονοτήτων. Αυτό δεν γίνεται για ανθρωπιστικούς λόγους, αλλά εξαιτίας οδηγιών που έχουν εκδοθεί με αδίστακτη αποφασιστικότητα, για να επιτευχθεί η μεγαλύτερη γενοκτονία στην ιστορία.

Προς τιμήν του ιδρύθηκε το ευρωπαϊκό βραβείο Coudenhove- Kalergi, με το οποίο βραβεύονται κάθε δύο χρόνια, οι Ευρωπαίοι πολιτικοί οι οποίοι έχουν διαπρέψει στην προώθηση του εγκληματικού σχεδίου του. Μεταξύ αυτών που βραβεύτηκαν είναι η Angela Merkel και ο Herman Van Rompuy.

Η προτροπή σε γενοκτονία, αποτελεί επίσης την βάση των συνεχών εκκλήσεων των Ηνωμένων Εθνών, για να γίνουν δεκτά εκατομμύρια μεταναστών, έτσι ώστε να αντισταθμιστεί το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σύμφωνα με μία έκθεση που δημοσιεύθηκε στις αρχές της νέας χιλιετίας, τον Ιανουάριο του 2000, στην αναφορά «Population division» των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, με τίτλο «Μετανάστευση αντικατάστασης: Μία λύση για την μείωση και γήρανση του πληθυσμού », η Ευρώπη θα έχει ανάγκη έως το 2025 από 159.000.000 μετανάστες. Αναρωτιέται κανείς, πώς θα ήταν δυνατό να γίνουν τόσο ακριβείς εκτιμήσεις για τη μετανάστευση, αν δεν ήταν ένα προμελετημένο σχέδιο .

Καταλαβαίνουμε ότι το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων στην Ευρώπη θα μπορούσε εύκολα να αντιστραφεί μέσω των κατάλληλων μέτρων για την στήριξη των οικογενειών. Και είναι εξίσου ξεκάθαρο ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει με τη συμβολή ξένων γονιδίων γιατί έτσι δεν προστατεύεται η γενετική κληρονομιά της Ευρώπης, αλλά με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η εξαφάνισή της. Ο μοναδικός σκοπός αυτών των μέτρων είναι να στρεβλώσουν εντελώς έναν λαό, να τον μετατρέψουν σε ένα σύνολο ατόμων χωρίς καμία εθνική, ιστορική και πολιτισμική συνοχή. Ιστορικά, εθνικά, θρησκευτικά και γλωσσικά στοιχεία εξαφανίζονται μέσα σε αυτό το μπλέντερ και γίνονται ένας αχταρμάς.Οι υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης προσπαθούν να μας πείσουν ότι το να απαρνηθούμε την εθνική μας ταυτότητα, την πολιτιστική μας κληρονομιά, είναι μια προοδευτική και ανθρωπιστική πράξη, ότι ο «ρατσισμός» είναι λάθος κι αυτό μόνο και μόνο επειδή θέλουν να μας κάνουν όλους τυφλούς, υποτακτικούς και μόνον καταναλωτές. Να μας κάνουν ένα είδος σαπρόφυτων.

Είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίο σε αυτούς τους καιρούς λοιπόν να αντιδράσουμε στα ψέματα του συστήματος και να αφυπνιστεί το πνεύμα μας.Δεν είμαστε ρατσιστές, έτσι όπως θέλουν να βαπτίζουν τον κάθε έναν από εμάς που μπορεί να έχουμε διαφορετική άποψη, γιατί λαοί κύριοι με σπασμένες ρίζες είναι εύκολα χειραγωγούμενοι, εύκολα κυβερνιούνται, είναι όχλος και πάνω απ΄όλα είναι πειθήνιοι.Το χαμηλό μορφωτικό επίπεδο που προσπαθούν να μας επιβάλλουν θα έχει σαν αποτέλεσμα να περιορίσει τους ορίζοντες μας, να αδρανοποιήσει τη σκέψη μας, με αποτέλεσμα να χειραγωγούμαστε εύκολα και να υιοθετούμε άκριτα κάθε είδους στερεότυπα.Η κρίση των αξιών, όπως η ανηθικότητα, ο ανταγωνισμός, η γενικότερη αμφισβήτηση των ανθρωπιστικών ιδανικών θα καλλιεργήσουν το μίσος στις ψυχές μας και θα αυτό θα πυροδοτήσει τις μεταξύ μας σχέσεις με απρόβλεπτο τρόπο.

Επιβάλλεται περισσότερο από κάθε προηγούμενη φορά να προσεγγίσουμε με νηφαλιότητα και ξεκάθαρη ματιά το τρόπο με τον οποίο θα αφυπνιστούμε. Χρειάζεται μεθοδικότητα και ανάλυση και όχι βεβιασμένες κινήσεις που θα βλάψουν τον συνάνθρωπό μας.

Γιατί ο Μουζάλας δεν ανακοινώνει ανοιχτά τους στόχους του ΟΗΕ για την μετανάστευση;

Δείτε επίσης

“ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ” Ή ΞΕΦΤΙΛΑ; – ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΣΙΜΠ@ΥΚΙ@ ΣΕ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΜΕΘΥΣΤΑΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ; – ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΩΝ “ΠΑΓΚΟΜΙΩΝ ΛΙΓΟΥΡΗΔΩΝ”; – (ΕΙΚΟΝΕΣ)

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Την ονομάσαμε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *