Το Betshop Μεγάλος Χορηγός και Υποστηρικτής ιστορικών συλλόγων και νέων αθλητών για τη σεζόν 2020/21

Το Betshop δηλώνει και φέτος δυναμικά παρών στον Ελληνικό αθλητισμό και κάνει Rise to the Challenge με το χορηγικό πρόγραμμα για τη σεζόν 2020/21. Σε μια περίοδο όπου οι προκλήσεις εντείνονται, με τις ουσιαστικές ανάγκες όλων μας να γιγαντώνονται, το δημοφιλές στοιχηματικό brand παραμένει με προσήλωση και υπευθυνότητα στο πλευρό αθλητικών συλλόγων και ταλαντούχων αθλητών.

Η φιλοσοφία του Rise to the Challenge είναι να διαδώσει την ελπίδα, την ανθεκτικότητα, τη θέληση και την πυγμή που βρίσκονται στον πυρήνα του αθλητισμού, αποδεικνύοντας ότι με τη διάθεση και το ταλέντο, μπορούμε να κινητοποιηθούμε συλλογικά προκειμένου να αντεπεξέλθουμε στη σκληρή δοκιμασία που βιώνουμε. Με αφετηρία τον αθλητισμό και πρεσβεύοντας τον υγιή ανταγωνισμό και την αγάπη για τα αθλητικά ιδεώδη, το Betshop χαράζει κοινή πορεία με ιστορικούς συλλόγους και φερέλπιδες αθλητές, που έχουν μάθει να αντεπεξέρχονται στις δυσκολίες με σκληρή δουλειά και επιμονή.

Με παρακαταθήκη την πλούσια χορηγική δράση των τελευταίων ετών -από την κεντρική χορηγία του ΕΣΑΚΕ το 2018 έως τα συμβόλαια χορηγίας με 7 ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ τη σεζόν 2019/20-, το Betshop παραμένει πιστό στη δέσμευσή του για την ανάπτυξη του αθλητικού τοπίου της χώρας, συμβάλλοντας με οικονομική στήριξη των συλλόγων και φιλόδοξες δράσεις στις τοπικές κοινωνίες, σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδας και του κόσμου. Το χορηγικό πρόγραμμα Rise to the Challenge απλώνεται σε διαφορετικούς προορισμούς της Ελλάδας και “αγκαλιάζει” ιστορικούς συλλόγους σε όλη την επικράτεια.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση