Επικαιρότητα

Μυστήριο με το μαχαίρωμα ηλικιωμένου στα Χανιά – Τα σενάρια που εξετάζονται

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον σοβαρό τραυματισμό ηλικιωμένου μέσα στο σπίτι του στα Χανιά της Κρήτης, ο οποίος βρέθηκε μαχαιρωμένος στον θώρακα το πρωί της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου.

Τον 80χρονο άνδρα βρήκε ο γιος του ο οποίος κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με το Flashnews.gr μέσα στο σπίτι του ηλικιωμένου στην περιοχή Βαμβακόπουλο, εντοπίστηκε ματωμένο μαχαίρι με την αστυνομία των Χανίων να πραγματοποιεί έρευνες προκειμένου να διαπιστώσει αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή για απόπειρα αυτοχειρίας.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο 80χρονος άνδρας είχε τραύμα από μαχαίρι στον θώρακα καθώς και θλαστικά τραύματα που παραπέμπουν σε ξυλοδαρμό, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η λεπίδα του μαχαιριού που τραυμάτισε τον ηλικιωμένο άντρα καρφώθηκε σε αρκετά κοντινή απόσταση από τον πνεύμονα.

Μυστήριο με τον τραυματισμό ηλικιωμένου στα Χανιά της ΚρήτηςFlashnews.gr

Λόγω της σοβαρότητας του τραύματος στον θώρακα ο 80χρονος χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων.

Όπως αναφέρει το Flashnews.gr, η αστυνομία πλέον ερευνά περισσότερο το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας (ως το πιο πιθανό σενάριο), ενώ έχει παραμεριστεί εκείνο της αυτοχειρίας.

Πάντως, γείτονες και γνωστοί του άτυχου 80χρονου μιλούν για έναν πολύ αγαπητό και φιλήσυχο άνδρα που δεν είχε δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στη γειτονιά, ούτε είχε δώσει δείγματα ότι αντιμετωπίζει προβλήματα.

Η αστυνομία πάντως ερευνά όλα τα ενδεχόμενα και προφανώς, στο αμέσως επόμενο διάστημα, θα έχει περισσότερα στοιχεία στη διάθεσή της.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock