ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Το Nova 9 είναι το smartphone που θα σε συντροφεύσει σε όλες σου τις δραστηριότητες

Για όποιον αναζητά το επόμενο smartphone του, υπάρχουν ορισμένα βασικά κριτήρια. Συγκεκριμένα, η πλειονότητα θέλει μία συσκευή που να διαθέτει ένα σύστημα κάμερας που να βγάζει εξαιρετικής ποιότητας φωτογραφίες και video, να προσφέρει ικανοποιητικές επιδόσεις, να είναι όμορφο από σχεδιαστικής πλευράς και να μην «ξεμένει» από μπαταρία. Ή έστω να μπορεί να το φορτίσει απίστευτα γρήγορα.

Επιπλέον, για ένα όλο και πιο αυξανόμενο αριθμό χρηστών, η απόδοση όσον αφορά στο gaming είναι ένα ακόμη -ιδιαίτερα σημαντικό- κριτήριο. Και αν όλα αυτά συνδυάζονται και με ένα κόστος απόκτησης που δεν φθάνει κοντά σε τετραψήφιο νούμερο -αλλά είναι πολύ πιο κάτω, τότε ακόμη καλύτερα!

Πόσες τέτοιου είδους συσκευές υπάρχουν διαθέσιμες στην ελληνική αγορά; Η απάντηση είναι «όχι και τόσες πολλές». Και ιδίως όσον αφορά στο κριτήριο της σχέσης τιμής προς επιδόσεις, η λίστα περιορίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock