Κόσμος

Φονικός σεισμός στο Μαρόκο: Τέσσερις Γάλλοι ανάμεσα στους νεκρούς

Η ανακοίνωση αυτή έγινε την Κυριακή 10/9, από το Υπουργείο Εξωτερικών της Γαλλίας σε νέο απολογισμό που κοινοποιήθηκε στο Γαλλικό Πρακτορείο.

«Λυπούμαστε για τον θάνατο άλλων τριών Γάλλων υπηκόων κοντά στο Μαρακές, γεγονός που ανεβάζει τον αριθμό των νεκρών Γάλλων, σε αυτή τη φάση, σε τέσσερις. Επίσης, ταυτοποιήθηκαν 15 τραυματισμένοι Γάλλοι υπήκοοι», ανέφερε το ΥΠΕΞ ανακοίνωσή του.

Χθες Σάββατο 9/9 το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε τον θάνατο ενός Γάλλου στο Αγκαντίρ.

Επέστρεψαν στην Αθήνα με ειδική πτήση 108 Έλληνες

Επέστρεψαν την Κυριακή 10/9, από το Μαρακές στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, οι 108 επιβάτες της ειδικής πτήσης επαναπατρισμού της Aegean, μετά τον καταστροφικό σεισμό της Παρασκευής 8/9 στο Μαρόκο.

Υπενθυμίζεται ότι η ειδική πτήση δρομολογήθηκε χθες από την εταιρεία σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών.

Στο Μαρόκο παρέμεινε μικρός αριθμός Ελλήνων πολιτών που αποφάσισαν να παρατείνουν τη διαμονή τους στις τουριστικές περιοχές της χώρας.

Η Πρεσβεία της Ελλάδας στο Ραμπάτ συνεχίζει να ενημερώνει διαρκώς τους Έλληνες πολίτες για την κατάσταση στη χώρα, προσφέροντας κάθε είδους προξενική συνδρομή.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock