Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Σε απίστευτες δηλώσεις προχώρησε ο Ν. Τραμπ. Λίγο πριν συναντηθεί με τον Κ. Μητσοτάκη, ο Αμερικανός πρόεδρος έπλεξε πάλι το εγκώμιο του Τούρκου προέδρου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αγαπώ την Τουρκία, τα πάω καλά με τον Ερντογάν!»

Μάλιστα τα έχωσε στον Ομπάμα, καθώς είπε πως αυτός φταίει που ο Ερντογάν στράφηκε προς τον Πούτιν!

Όλα αυτά, ενώ σε λίγα 24ωρα Μητσοτάκης και Τραμπ θα έχουν τετ-α-τετ στο Λονδίνο, ενώ θα έχουμε και επίσημη συνάντη στις 7 του Γενάρη στο Λ. Οίκο.

Τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτή την συνάντηση; Απολύτως τίποτα. Θέλει απλά να μας στείλει τελεσίγραφο για το άνοιγμα της Αθήνας προς το Πεκίνο.

Πάντως ο κ. Μητσοτάκης φρόντισε να γίνει το… καλό παιδί του ΝΑΤΟ, καθώς όπως ανέφερε πριν το Πενταπόσταγμα, ο Πρωθυπουργός δήλωσε πως… ανησυχεί με την παρέμβαση της Μόσχας στα Βαλκάνια, μάλιστα, το ακούσαμε και αυτό!

Sputnik Türkiye

@sputnik_TR

Trump: Türkiye’yi seviyorum, Erdoğan ile iyi anlaşıyorum https://sptnkne.ws/A8WW 

View image on Twitter
23 people are talking about this

EHA News@eha_news

: US President Donald Trump said “It is insulting and disrespectful to call brain death” after French President Macron’s statements which calling NATO ‘brain death’

President Trump stated “France needs NATO the most and this type of statements are very dangerous.”

View image on Twitter
See EHA News’s other Tweets

EHA News@eha_news

President Trump says he wants to meet with Turkish President Erdoğan and he likes ‘good NATO member Turkey’, gets along with country’s President Erdogan

View image on Twitter

EHA News@eha_news

President Trump says wanted to buy US arms but Obama blocked it, so they went to Russia

View image on Twitter