888 Τραυματισμοί φαντάρων σε μεταφορά προσωπικού στη Σύμη | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Τραυματισμοί φαντάρων σε μεταφορά προσωπικού στη Σύμη

Τραυματισμοί φαντάρων σε μεταφορά προσωπικού στη Σύμη

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού ενημέρωσε για τον τραυματισμό δύο στρατιωτών στη Σύμη κατά τη διάρκεια δρομολογίου με υπηρεσιακό όχημα για μεταφορά προσωπικού.

Συγκεκριμένα το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει ότι: «Τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019, στη νήσο Σύμη, στην Περιοχή Ευθύνης της 95 ΑΔΤΕ της ΑΣΔΕΝ, και περί ώρα 15:30, στρατιωτικό όχημα Τύπου Mercedes 290 GD, εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο μεταφοράς προσωπικού (εξοδούχους Οπλίτες Θητείας), από το στρατόπεδο προς την πόλη της Σύμης, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό δύο εκ των πέντε επιβαινόντων Οπλιτών.

Ο Στρατιώτης Πεζικού Σ.Π. τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι και του έγιναν 8 ράμματα από τον Ιατρό της Μονάδας. Ο Στρατιώτης Πεζικού Ι.Μ. ένιωσε ενοχλήσεις στη δεξιά του κνήμη. Και οι δύο οπλίτες μας διακομίζονται σήμερα το απόγευμα για ακτινογραφίες στο 95 ΤΥΕΘ στη Ρόδο, με το πλοίο της γραμμής.

Οικείοι των στρατιωτών μας ενήμεροι για το περιστατικό, τα ακριβή αίτια του οποίου, διερευνώνται αρμοδίως.

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

Όλοι οι άνθρωποι του «Σόρος» στην Αθήνα. (Παρότρυνση : Πρώτα πάρτε ΑΝΑΣΕΣ και μετά διαβάστε μέ ΠΡΟΣΟΧΗ!)

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας. Οι κυβερνήσεις αλλάζουν, ωστόσο κάποια πρόσωπα, κάποια συστήματα …