ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Τρεις νέες λύσεις τσιπ της Samsung θα τροφοδοτήσουν την επόμενη γενιά αυτοκινήτων  

Οι επεξεργαστές της Samsung αναβαθμίζουν τη νέα γενιά αυτοκινήτων με συνδεσιμότητα 5G, αυξημένη απόδοση για Infotainment εμπειρία εν κινήσει και πιστοποιημένη αξιοπιστία.

Η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσίασε τρεις από τις πιο πρόσφατες λύσεις επεξεργαστών για τη βιομηχανία της αυτοκίνησης. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον επεξεργαστή Exynos Auto T5123 που διαθέτει συνδεσιμότητα 5G, τον Exynos Auto V7 που παρέχει ολοκληρωμένα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας (Infotainment) στο αυτοκίνητο αλλά και το σύστημα διαχείρισης S2VPS01 με πιστοποίηση ASIL-B για τη σειρά Auto V.

«Οι πιο έξυπνες και πιο συνδεδεμένες τεχνολογίες αυτοκινήτου για εμπλουτισμένες εμπειρίες εντός του οχήματος, συμπεριλαμβανομένης της ψυχαγωγίας, της ασφάλειας και της άνεσης, αποτελούν σημαντικά χαρακτηριστικά για την αυτοκίνηση», δήλωσε ο Jaehong Park, Αντιπρόεδρος του System LSI Custom SOC Business στη Samsung Electronics. «Με ένα προηγμένο μόντεμ 5G, έναν επεξεργαστή πολλαπλών πυρήνων ενισχυμένο με AI και ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ενέργειας (PMIC), η Samsung μεταφέρει την τεχνογνωσία των κινητών συσκευών στη σειρά αυτοκινήτων της».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock