ΤΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ – ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ – “ΦΡΙΚΤΕΣ” ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ


Οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά είναι ραγδαίες. Οι αστυνομικοί με ελικόπτερο έφεραν από την Αλόνησσο τον 32χρονο σύζυγο, καθώς σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, πρέπει να δώσει νέα κατάθεση.

Ο πιλότος που βρίσκεται στον δρόμο για τη ΓΑΔΑ πρέπει να πει στους αστυνομικούς ποιός αφαίρεσε την κάρτα του κλειστού κυκλώματος από τις κάμερες, αρκετή ώρα πριν το έγκλημα. Θα πρέπει να πείσει τους ανθρώπους που ερευνούν την υπόθεση με τις απαντήσεις του, ώστε να επιστρέψει στο σπίτι του δίπλα στην κόρη του.

Παράλληλα, θα πρέπει να διευκρινήσει τις κινήσεις που φέρονται να έχουν παρατηρηθεί μέσα στο σπίτι, αλλά και στο κινητό του ιδίου, κατά την ώρα του εγκλήματος και το διάστημα που ο ίδιος δηλώνει ότι ήταν δεμένος. Τα στοιχεία της αστυνομίας είναι αρκετά για να φτάσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος, αλλά οι απαντήσεις του πιλότου θα οδηγήσουν τους αστυνομικούς στους επόμενους χειρισμούς.

Σε λίγο, στην εκπομπή “Ραδιομακελάρηδες” θα υπάρχουν “φρικτές” αποκαλύψεις.

πηγη

loading…

loading…
loading…

loading…

loading…

realhosting
loading...

Απάντηση