Τρελό τρολάρισμα σε Βορίδη – Του θύμισαν τι έλεγε για τους μετανάστες… «Κόκκινη κάρτα στους λαθρομετανάστες» έταζε κάποτε ο Μάκης Βορίδης…


Την Κυριακή 16 Μαΐου ξεκίνησαν οι εξετάσεις που παραδίδουν την ελληνική ιθαγένεια σε λαθρομετανάστες. Εξετάσεις, με τις οποίες αν γνωρίζεις ποια είναι η Βουγιουκλάκη και άλλες παρόμοιου τύπου ερωτήσεις, μπορείς να «βαφτιστείς» Έλληνας, σύμφωνα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη…. Πολίτες με υπερκομματική ταυτότητα, αντιδρώντας σε αυτή τη μεθόδευση, ανήρτησαν πανό έξω από τα γραφεία του Υπουργείου Μετανάστευσης, στην οδό Χρυσοσπηλιωτίσσης στην Αθήνα. Στο πανό έγραφε, «Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι», δηλωτικό της αντίθεσης τους στις ελληνοποιήσεις «μαϊμού».  

 

Επίσης, φρόντισαν να θυμίσουν στον κ Βορίδη, στο Υπουργείο του οποίου υπόκειται η διαδικασία αυτών των εξετάσεων, τί έλεγαν παλαιότερα ο ίδιος και το κόμμα του, το «Ελληνικό Μέτωπο» για το θέμα της Μετανάστευσης. Έτσι, θυροκολλήθηκαν στην είσοδο του κτηρίου αφίσες του «Ελληνικού Μετώπου», του κόμματος που ηγείτο ο κ Βορίδης παλιά, όταν δεν ήταν στέλεχος της ΝΔ και ζητούσε την ψήφο των Ελλήνων για να δώσει «κόκκινη κάρτα στους λαθρομετανάστες».

πηγη
loading…

loading…

loading…

realhosting
loading...

Απάντηση