ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ! ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΘΥΕΛΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ – ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ “ΤΑΡΙΦΑ” ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ


Εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης έδωσε η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας μετά τα δημοσιεύματα με τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη ότι βρίσκεται σε κίνδυνο η ζωή του καθώς σε βάρος του υπάρχει συμβόλαιο θανάτου.

Οι εξελίξεις ακολουθούν το εξώφυλλο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου που αποκαλύπτει ότι στο στόχαστρο της παρακρατικής μαφίας βρίσκεται ένας αριστερός δημοσιογράφος (Βαξεβάνης) και ένας δεξιός δημοσιογράφος (Χίος) που με την αποκαλυπτική τους δημοσιογραφία τσαλακώνουν την Κυβέρνηση και χαλάνε τη σούπα σε όσους θέλουν να επιβάλουν στη χώρα καθεστώς Βόρειας Κορέας.

Δείτε το εξώφυλλο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ που μπορείτε να βρείτε σε όλα τα περίπτερα της χώρας:

Στο πλαίσιο της έρευνας θα διερευνηθούν οι καταγγελίες του δημοσιογράφου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν και από ποια πρόσωπα έχουν διαπραχθεί τυχόν αξιόποινες πράξεις όπως η πρόκληση και προσφορά σε τέλεση πλημμελήματος ή κακουργήματος.

Την έρευνα θα διενεργήσει η Ασφάλεια η οποία θα λάβει κατάθεση από τον Κ. Βαξεβάνη.

Κινητοποίηση έχουμε ξαφνικά και από τον ο υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη που έκανε γνωστό ότι λαμβάνονται πρόσθετα μέτρα για την ασφάλεια του δημοσιογράφου- εκδότη.

Βέβαια στην δολοφονική επίθεση εναντίον του Στέφανου Χίου δεν έδειξε την ίδια θέρμη για να κάνει αυτό που πρέπει.

Η απάντηση του Μένιου Φουρθιώτη

Ο Μένιος Φουρθιώτης σε ανακοίνωσή του σημεώνει: «Ο κ. Βαξεβάνης, με τις χθεσινές του δηλώσεις οι οποίες αρχικώς αναρτήθηκαν στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και στην συνέχεια αναπαράχθηκαν στο διαδίκτυο, περί του ότι ο εντολέας μου κ. Φουρθιώτης «αναζητούσε στην «πιάτσα» κάποιον, για να εκτελέσει «συμβόλαιο» για αυτόν, με το οποίο προβλέπονταν να πυροβολήσει το ίδιο του το σπίτι, προκειμένου να δείξει ότι κινδυνεύει, αλλά και να χτυπήσει τον κ. Μπαξεβάνη και έναν ακόμη δημοσιογράφο του οποίου δήθεν δεν θυμόταν το όνομα, έπληξε βάναυσα την τιμή και την υπόληψη του κ. Φουρθιώτη διαπράττοντας τουλάχιστον το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Ο κ. Φουρθιώτης αρνείται με οργή και αγανάκτηση τα ως άνω αναφερόμενα, καθότι αυτά αποτελούν αποκυήματα νοσηρής φαντασίας, για τα οποία το λόγο πλέον έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη στην οποία ο εντολέας μου θα προσφύγει εντός των επομένων ωρών. Πέραν, τούτων ο εντολέας μου ζητά άμεσα από τις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές να διερευνήσουν εις βάθος την ως συγκεκριμένη υπόθεση».

πηγη
loading…

loading…

loading…

realhosting
loading...

Απάντηση