Επικαιρότητα

Παγώνη στο CNN Greece: Γιατρός δεν μπορεί να έχει χορηγήσει τέτοια δόση κεταμίνης στην Τζωρτζίνα

Σημειώνει ακόμα πως ό,τι έχει συμβεί και ό,τι έχει χορηγηθεί από τους γιατρούς είναι καταγεγραμμένο στα βιβλία του νοσοκομείου. Σύμφωνα μάλιστα με την κυρία Παγώνη, «οι γιατροί βοήθησαν πάρα πολύ σε αυτή την ιστορία».

Σημειώνεται ότι η Ρούλα Πισιπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας, επιμένει στο υπόμνμημά της, ότι δεν είναι εκείνη που χορήγησε την θανατηφόρα ουσία κεταμίνη στο παιδί, στοχοποιώντας τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», με σκοπό να αποδείξει ότι είναι εξαιρετικά πιθανό να πρόκειται για ιατρικό λάθος. Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι στο συγκεκριμένο παιδιατρικό νοσηλευτικό ίδρυμα η σχετική ουσία υπάρχει και υπήρχε κατά την ημερομηνία θανάτου του παιδιού της. Μάλιστα, υπέβαλε επίσημο αίτημα να ζητηθεί έγγραφη απάντηση από πλευράς του νοσοκομείου, σχετικά με το αν υπάρχει διαθέσιμη τελικά αυτή η φαρμακευτική ουσία στο συγκεκριμένο νοσοκομείο. Το νοσοκομείο Παίδων από την πλευρά του αντέκρουσε τους ισχυρισμούς της 33χρονης.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock