Τρόπος Ζωής

Γιώργος Σαμπάνης: Θετικός στον κορονοϊό και αναβάλλεται η πρεμιέρα του

Θετικός στον κορονοϊό είναι ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης κάτι που σημαίνει πως η πρεμιέρα του στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον» αναβάλλεται.

Ο Γιώργος Σαμπάνης είχε πρεμιέρα στο «Έναστρον» την Παρασκευή 19/11 όμως πλέον αναγκαστικά αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας.

Το γεγονός έκανε γνωστό το νυχτερινό μαγαζί με ανάρτηση στα social media: «Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι. Η προγραμματισμένη πρεμιέρα του Έναστρον για την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου αναβάλλεται λόγω νόσησης του Γιώργου Σαμπάνη. Ο Γιώργος έχοντας ολοκληρώσει πλήρως τον εμβολιασμό του διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19.

Σεβόμενοι την υγεία όλων τηρούμε τα προκαθορισμένα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως έχουν οριστεί από τους ειδικούς για την ασφάλεια όλων μας και ετοιμαζόμαστε ώστε να προσφέρουμε σύντομα τις υπηρεσίες μας με τον καλύτερο τρόπο. Η νέα ημερομηνία πρεμιέρας θα οριστεί σύντομα.

Ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη που ήδη δείξατε στο πρόγραμμα που ετοιμάζουμε και ζητάμε την κατανόησή σας για αυτή την αναβολή.Ευχόμαστε σε όλους υγείας και σύντομα θα βρεθούμε».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Έναστρον – Enastron (@enastron_)

To άρθρο Γιώργος Σαμπάνης: Θετικός στον κορονοϊό και αναβάλλεται η πρεμιέρα του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock