Τροχαίο Γαύδος: Η δήλωση του ιατροδικαστή και η μαρτυρία του συντρόφου της 27χρονης


Σοκαρισμένη εξακολουθεί να είναι η τοπική κοινωνία της Γαύδου, μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο νησί και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο της 27χρονης Κορίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το flashnews.gr, στις όποιες μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής υπήρξαν ότι η κοπέλα μπορεί να έζησε πέντε κι έξι ώρες μετά το τραγικό συμβάν, ο ιατροδικαστής, Σταμάτης Μπελιβάνης, που πραγματοποίησε τη την ιατροδικαστική εξέταση είναι κατηγορηματικός, ότι δηλαδή αυτό είναι ανθρωπίνως αδύνατο να συμβεί αφού η κοπέλα, εκτός από ακατάσχετη αιμορραγία είχε υποστεί τρομερή ρήξη στον έναν πνεύμονα της, που σημαίνει ότι είχε έντονο αναπνευστικό πρόβλημα, το οποίο πλέον προσπαθούσε να καλύψει ο άλλος, υγιής πνεύμονάς της.

«Έκανε κατάγματα στα πλευρά και ουσιαστικά προκάλεσαν ολικό πρόβλημα στον έναν πνεύμονα που πλέον δεν λειτουργούσε. Εκτός της αιμορραγίας είχαμε και μη λειτουργία του ενός πνεύμονα. Ο άλλος πνεύμονας που λειτουργούσε προσπαθούσε να καλύψει τις ανάγκες του ανθρώπου. Κατά συνέπεια ένας άνθρωπος με τέτοιες κακώσεις δεν μπορεί να ζήσει για περισσότερες από 2 έως 2,5 ώρες από τη στιγμή που συνέβη το ατύχημα», τόνισε ο κ. Μπελιβάνης.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση