888 Τρόμος στην Αλβανία: «Η Ελλάδα φέρνει στρατό και τανκς στα σύνορα» – «Λύσσαξαν» και οι Τούρκοι: «Επικίνδυνες κινήσεις, οι Ελληνες μετακινούν 7 χιλιάδες στρατιώτες» | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Τρόμος στην Αλβανία: «Η Ελλάδα φέρνει στρατό και τανκς στα σύνορα» – «Λύσσαξαν» και οι Τούρκοι: «Επικίνδυνες κινήσεις, οι Ελληνες μετακινούν 7 χιλιάδες στρατιώτες»

Τρόμος στην Αλβανία: «Η Ελλάδα φέρνει στρατό και τανκς στα σύνορα» – «Λύσσαξαν» και οι Τούρκοι: «Επικίνδυνες κινήσεις, οι Ελληνες μετακινούν 7 χιλιάδες στρατιώτες»

Πανικός έχει προκληθεί στα Αλβανικά ΜΜΕ με την άσκηση της 8ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας. Οι Αλβανοί μάλλον διάβασαν ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, καθώς πριν λίγεε ημέρες είχαμε δημοσιεύσει την εν λόγω άσκηση.

Τι είχαμε αναφέρει:

Η 8η ΕΑΝ εντός των Χρονικών Ετοιμοτήτων αναχώρησε πλήρες φόρτου απο τις εγκαταστάσεις και έφτασε στους χώρους διασποράς και Μάχης αφού κινήθηκε απο δρομολόγια που οι Επιτελείς της Ταξιαρχίας είχαν καθορίσει ,παρέχοντας την κάθε δυνατή ασφάλεια στο Προσωπικό και Μέσα !

Χαρακτηριστές είναι οι Εικόνες απο την Ενεργοποίηση τμήματος της 8ης ΕΑΝ και την Μετακίνηση της

Η Όλη επιχείρηση χρονομετρήθηκε και ο Χρόνος Ετοιμότητας και Αντίδρασης της ΕΑΝ αναφέρθηκε στην Ιεραρχία προς Αξιολόγηση !

Η Ανακοίνωση του ΓΕΣ

Την Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018, στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης, πραγματοποιήθηκε ενεργοποίηση του Τμήματος Χρονικών Ετοιμοτήτων της 8ης ΕΑΝ, στην περιοχή ευθύνης της 8ης Μ/Π ΤΑΞ (VIII ΜΠ «ΗΠΕΙΡΟΣ»).

Διαπιστώθηκε η υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα της Μονάδας και η Άμεση Αντίδραση στην εκτέλεση της Αποστολής που ανέλαβε η Συγκεκριμένη Μονάδα της 8ης Μ/Π ΤΑΞ (VIII ΜΠ «ΗΠΕΙΡΟΣ»).

Η επιχειρησιακή διάρθρωση της 8ης Μ/Π ΤΑΞ είναι η εξής:

8η Μ/Π ΤΑΞ, με έδρα τα ΙωάννιναΛόχος Στρατηγείου Ταξιαρχίας (ΛΣ/8ης Μ/Π ΤΑΞ) στα Ιωάννινα492ο Τάγμα Διαβιβάσεων (492ο ΤΔΒ)708ο Τάγμα Μηχανικού (708ο ΤΜΧ)8η Επιλαρχία Αναγνώρισεως (8η ΕΑΝ), με έδρα το Καλπάκι628ο Μηχανοποιημένο Τάγμα Πεζικού (628ο Μ/Π ΤΠ), με έδρα τις Φιλιάτες583ο Μηχανοποιημένο Τάγμα Πεζικού (583ο Μ/Π ΤΠ), με έδρα την Κόνιτσα

Οι Αλβανοί θορυβήθηκαν όπως φαίνεται. Διαβάστε τι αναφέρει δημοσίευμά τους:

Τρόμος στην Αλβανία: «Η Ελλάδα φέρνει στρατό και τανκς στα σύνορα» – «Λύσσαξαν» και οι Τούρκοι: «Επικίνδυνες κινήσεις, οι Ελληνες μετακινούν 7 χιλιάδες στρατιώτες» - Εικόνα0

«Τμήματα στρατού έστειλε η κυβέρνηση της Αθήνας στα σύνορα με την Αλβανία, τι στιγμή που τα δύο κράτη συζητούν και διαπραγματεύονται το ζήτημα των θαλάσσιων συνόρων», σημειώνει το δημοσίευμα.

Οι Έλληνες έχουν ξεκινήσει μια επιχειρησιακή άσκηση της 8ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας στην περιοχή που αποκαλούν Ήπειρο, για την επιβεβαίωση του ακμαίου ηθικού και της ετοιμότητας των στρατιωτών.

Μάλιστα, παρουσιάζεται ως απειλή (που προέρχεται) από την Αλβανία, ενώ αυτή βρίσκεται αλλού, με την Τουρκία.

Η βαλκανική μεγαλομανία φαίνεται ότι είναι το μόνο πράγμα που δεν έχει επιλυθεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αν και ο Έντι Ράμα και το Ντιτμίρ Μπουσάτι ευελπιστούν ότι τα προβλήματα θα πάψουν να υφίστανται, αναφέρει το αλβανικό site.

Δείτε εικόνες από την άσκηση

Τρόμος στην Αλβανία: «Η Ελλάδα φέρνει στρατό και τανκς στα σύνορα» – «Λύσσαξαν» και οι Τούρκοι: «Επικίνδυνες κινήσεις, οι Ελληνες μετακινούν 7 χιλιάδες στρατιώτες» - Εικόνα1

Τρόμος στην Αλβανία: «Η Ελλάδα φέρνει στρατό και τανκς στα σύνορα» – «Λύσσαξαν» και οι Τούρκοι: «Επικίνδυνες κινήσεις, οι Ελληνες μετακινούν 7 χιλιάδες στρατιώτες» - Εικόνα2

Τρόμος στην Αλβανία: «Η Ελλάδα φέρνει στρατό και τανκς στα σύνορα» – «Λύσσαξαν» και οι Τούρκοι: «Επικίνδυνες κινήσεις, οι Ελληνες μετακινούν 7 χιλιάδες στρατιώτες» - Εικόνα3

Τρόμος στην Αλβανία: «Η Ελλάδα φέρνει στρατό και τανκς στα σύνορα» – «Λύσσαξαν» και οι Τούρκοι: «Επικίνδυνες κινήσεις, οι Ελληνες μετακινούν 7 χιλιάδες στρατιώτες» - Εικόνα4

Επικίνδυνες κινήσεις από την Ελλάδα γράφουν τα Τούρκικα ΜΜΕ – Τι αναφέρουν για την μετακίνηση των 7.000

Επικίνδυνες κινήσεις από την Ελλάδα! Μετακινούν 7 χιλιάδες στρατιώτες …Αναφέρουν τα Τουρκικά ΜΜΕ μετά την ολοκλήρωση της Ελληνικής Άσκησης στην Ικαριά και τις δηλώσεις του ΥΕΘΑ Πάνου Κάμμένου που τις αναπαράγουν, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Τι αναφέρουν τα Τούρκικα ΜΜΕ

Τρόμος στην Αλβανία: «Η Ελλάδα φέρνει στρατό και τανκς στα σύνορα» – «Λύσσαξαν» και οι Τούρκοι: «Επικίνδυνες κινήσεις, οι Ελληνες μετακινούν 7 χιλιάδες στρατιώτες» - Εικόνα5

Ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, αφού περιέγραψε την Τουρκία ως εχθρική χώρα ανέφερε πως επτά χιλιάδες στρατιώτες μεταφέρονται στα σύνορα με την Τουρκία και στα νησιά.

Ενώ πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας, ζήτησε περιορισμό στις δηλώσεις για τις σχέσεις με την Τουρκία, ο Έλληνας υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος προκάλεσε ξανά με τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του.

Ο Έλληνας υπουργός δήλωσε ότι, » όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει «έστω και ένα χιλιοστό ελληνικής γης, θάλασσας ή αέρα θα τους συντρίψουμε».

Ο Καμμένος είπε ότι οι Έλληνες πρέπει να είναι έτοιμοι απέναντι στον εχθρό που συνεχίζει να προκαλεί, χρησιμοποίησε την έκφραση «Οι απειλές και οι προκλήσεις τους δεν θα μας φέρουν σύγχυση αλλά θα μας ενισχύσουν».

(Ο Καμμένος ανέφερε επι λέξε:ι Δεν μας φοβίζουν και δεν μας γονατίζουν οι προκλήσεις του, οι απειλές του και οι ύβρεις του. Ίσα – ίσα, μας δυναμώνουν ακόμη περισσότερο. Αν έχουν τα κότσια ας τολμήσουν να αμφισβητήσουν έστω και ένα χιλιοστό).

Επιπλέον αναφερόμενος στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις τουρκικές φυλακές είπε πως  «θα τους βγάλουμε, θα τους απελευθερώσουμε, θα γυρίσουν πίσω».

Το τουρκικό δημοσίευμα εδώ

πηγη

Δείτε επίσης

ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΡΙΝΓΚ ΚΑΙ ΣΩΒΡ@ΚΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ! ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΧΑΡΑΞΑΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΧΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΤΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ! (ΦΩΤΟ)

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Η Τουρκία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *