Τσίπρας: Αλλάξτε μοντέλο διαχείρισης της πανδημίας – Γεωργιάδης: Δεν είπατε λέξη για τον Κουφοντίνα

Σφοδρή κι εφ’ όλης της ύλης κριτική στην κυβέρνηση με επίκεντρο τη διαχείριση της πανδημίας εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας εκτιμώντας ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε εκλογικό αιφνιδιασμό. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε την κυβέρνηση να αλλάξει μοντέλο και να αντιληφθεί ότι η υγειονομική κρίση δεν αντιμετωπίζεται με επικοινωνιακούς όρους.

«Διανύουμε πέντε μήνες lockdown, κυκλοφορούμε τέσσερις μήνες με sms και απαγορεύσεις, με κλειστή την οικονομία, το λιανεμπόριο, την εστίαση, τα σχολεία και τι καταφέραμε; Τα νοσοκομεία είναι στο κόκκινο για άλλη μια φορά», ανέφερε παρεμβαίνοντας στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις δημόσιες συμβάσεις και συμπλήρωσε ότι «η συνολική διαχείριση της πανδημίας είναι μια μεγάλη αποτυχία» με την κυβέρνηση να έχει χάσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στα κυβερνητικά έδρανα υποστήριξε ότι καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα δεν έχει βιώσει ένα τόσο παρατεταμένο και αποτυχημένο lockdown και παρόλα αυτά η Ελλάδα έφτασε και πάλι στο σημείο «0».

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση