888 Τσίπρας: Η οικονομία ανακάμπτει και η επιστροφή των αναδρομικών είναι το πρώτο μέτρο | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας: Η οικονομία ανακάμπτει και η επιστροφή των αναδρομικών είναι το πρώτο μέτρο

Τσίπρας: Η οικονομία ανακάμπτει και η επιστροφή των αναδρομικών είναι το πρώτο μέτρο

«Σήμερα αρχίζουμε να φέρνουμε τα μέτρα του «τετάρτου μνημονίου», που το αφιερώνω στον κ. Μητσοτάκη» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στη Βουλή όπου ψηφίζεται η επιστροφή των αναδρομικών στα ειδικά μισθολόγια.

Η οικονομία ανακάμπτει και η επιστροφή των αναδρομικών είναι το πρώτο από μια σειρά μέτρων που θα έλθουν το προσεχές διάστημα, είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας, στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την καταβολή αναδρομικών σε ένστολους, γιατρούς, πανεπιστημιακούς και δικαστικούς λειτουργούς.

«Ο λόγος που σήμερα έχουμε τη δυνατότητα να αποκαταστήσουμε αδικίες είναι διότι αυτά τα 3 χρόνια καταφέραμε να ξαναστήσουμε την οικονομία στα πόδια της και ταυτόχρονα σταματήσαμε τη ρεμούλα, νοικοκυρέψαμε τα δημόσια οικονομικά» επεσήμανε.

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι: «Δεν υπάρχει καμία νομική υποχρέωση των κυβερνήσεων να συμμορφωθούν σε αυτές τις αποφάσεις των δικαστηρίων. Είναι ηθική υποχρέωση στο βαθμό που έχουμε δημοσιονομική δυνατότητα να αρχίσουμε να αποκαθιστούμε τις αδικίες που εσείς δημιουργήσατε. Η αμηχανία σας δεν αφορά την σημερινή συζήτηση, αλλά το συνολικό στρατηγικό σας έλλειμμα για την πορεία της χώρας. Το αφήγημά σας στερείται συνοχής».

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

ΘΕΣΜΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ…!!! Επέστρεψε ανυπόγραφα τα Προεδρικά Διατάγματα για τις αλλαγές στην Δικαιοσύνη ο πρόεδρος της Δημοκρατίας!

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος δεν έβαλε την υπογραφή του στις αλλαγές στην Δικαιοσύνη! …