Επικαιρότητα

Απολογείται σήμερα ο οδηγός τρόλεϊ που οπλοφορούσε

Το κατώφλι του Εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί θα περάσει σήμερα, Παρασκευή (16/5) ο οδηγός του τρόλεϊ, που συνελήφθη γιατί ανακαλύφθηκε πως οπλοφορεί το βράδυ της Τετάρτης (24/5).

Το γεγονός κατήγγειλε ένας επιβάτης του τρόλεϊ «20», που εκτελούσε το δρομολόγιο από Φάληρο προς Δραπετσώνα, ενώ κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε από τις αρχές κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο και ένα γκλομπ.

Πρόεδρος εργαζομένων ΗΛΠΑΠ

«Πράγματι είναι ένα είναι ένα περιστατικό πολύ περίεργο, είμαστε όλοι έκπληκτοι για αυτό που συνέβη και το καταδικάζουμε» σχολίασε ο αντιπρόεδρος εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, Στέλιος Ινεπέκογλου μιλώντας στην ΕΡΤ σχετικά με τον οδηγό τρόλεϊ που είχε στην κατοχή του όπλο εν ώρα υπηρεσίας.

«Θέλουμε να πούμε πρώτα από όλα ότι εμείς καταδικάζουμε ως εργαζόμενοι το περιστατικό και σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει και δεν αμαυρώνει την εικόνα που υπάρχει στα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς όλο το προσωπικό όλοι οι εργαζόμενοι δίνουν τα πάντα για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Μας νοιάζει και η ασφάλεια βεβαίως των εργαζομένων μας, των συναδέλφων μας. Δεν ξέρουμε για ποιον λόγο το είχε πάνω του αλλά σίγουρα καταδικάζουμε το γεγονός ότι είχε πάνω του αυτό το αεροβόλο όπλο» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Εθνικές Εκλογές 2023

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock