ΕνημέρωσηΠολιτική

Τσίπρας: Οι εκλογές η μόνη ενδεδειγμένη δημοκρατική λύση

Ο Αλέξης Τσίπρας αξιοποίησε το βήμα του συνεδρίου «Digital Economy Forum» του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Ελλάδας (ΣΕΠΕ) προκειμένου και να δικαιολογήσει το λόγο που ζήτησε εκλογές από το βήμα της Βουλής το περασμένο Σάββατο και γιατί ήταν διστακτικός να το πράξει νωρίτερα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εξήγησε πως στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, χαρακτηρίζοντας την προσφυγή στις κάλπες τη μόνη ενδεδειγμένη δημοκρατική λύση.

«Πρωτεύον σήμερα είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής και της κοινωνικής συνοχής. Η συνθήκη είναι δραματική. Σήμερα η χώρα βρίσκεται εγκλωβισμένη σε διπλό κλοιό πανδημίας κι ακρίβειας, αλλά κι εγκλωβισμένη από μια κυβέρνηση που έχει αποτύχει παταγωδώς στη διαχείριση των κρίσεων που μας ταλανίζουν κι αδυνατεί να εκπέμψει στοιχειώδη εμπιστοσύνη, που είναι το πιο σημαντικό στοιχείο σε μια περίοδο κρίσης», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock