Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Ποιος κατασκευαστής θα έδινε διαμέρισμα σε έναν μπαταχτσή


Nα ζητήσει συγγνώμη για τη διαχείριση του ζητήματος της AstraZeneca κάλεσε τον πρωθυπουργό ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στην κριτική ότι η Αντιπολίτευση δεν έβαλε πλάτη στη διαχείριση της πανδημίας, λέγοντας πως αυτά μπορεί να τα λέει μονάχα κάποιος που δεν έχει επίγνωση της πραγματικότητας ή είναι αχάριστος.

«Θέλω να θυμίσω ποια ήταν η στάση σας ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέναντι σε καθετί που έκανε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Σας θυμίζω ότι είχατε έρθει εδώ και μας κουνάγατε το δάχτυλο ως υπεύθυνους και εγκληματίες για τον ιό της γρίπης. Και έρχεστε σήμερα εδώ σαν να μην έχετε καταλάβει τίποτα» είπε ο κ. Τσιπρας.

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σχολίασε, δε, πως η κυβέρνηση αντί συγγνώμης σε νέους κάτω των 39 ετών, που με δικές της υποδείξεις η επιτροπή όρισε μόνο ένα εμβόλιο κι άσκησε πιέσεις ενώ στην ΕΕ έλεγαν ότι αυτό προκαλεί θρομβώσεις στους νέους, συνεχίζει την καραμέλα πως η Αντιπολίτευση δεν «έβαλε πλάτη» στην διαχείριση της πανδημίας.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση