Τσίπρας σε ΤΧΣ για Πειραιώς: Προοπτική μεγάλων απωλειών για το Δημόσιο


Το κρίσιμα ερωτήματα που προκύπτουν από την στάση του ΤΧΣ στις πρόσφατες εξελίξεις γύρω από τις εξελίξεις με την Τράπεζα Πειραιώς αναφορικά με την μη αποπληρωμή του τοκομερίδιου αλλά και ενόψει της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου της τράπεζας έθεσε σε μέλη του Γενικού Συμβουλίου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ο Αλέξης Τσίπρας σε τηλεδιάσκεψη που έλαβε χώρα σήμερα.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν η τομεάρχης Οικονομικών, Έφη Αχτσιόγλου, ο υπεύθυνος χρηματοπιστωτικού τομέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Φλαμπουράρη και ο υπεύθυνος χρηματοπιστωτικού τομέα του κόμματος, Βαγγέλης Πιλάλης.

Όπως επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, έχουμε μεγάλη ανησυχία με τις εξελίξεις για την Τράπεζα Πειραιώς. «Έχω και έχουμε ως κόμμα που κυβερνήσει τη χώρα 4,5 δύσκολα χρόνια, πλήρη εικόνα των δυσκολιών, των αδυναμιών και της ανάγκης να διατηρηθεί η ευστάθεια του τραπεζικού συστήματος. Από την άλλη έχουμε και την πλήρη εικόνα των μεγάλων πληγών για τους Έλληνες φορολογούμενους και για το ελληνικό δημόσιο», σημείωσε ο κ. ΤσίπραςSource link

realhosting
loading...

Απάντηση