Τρόπος Ζωής

Η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη σε συναυλία με την κόρη της Καρολίνα και την εγγονή της  

Συνοδευόμενη από την κόρη της Καρολίνα Παρθένη και την εγγονή της, η Γιάννα Αγγελοπούλου- Δασκαλάκη έδωσε χθες (12.03.2024) το «παρών» σε συναυλία στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη σε μία σπάνια δημόσια εμφάνισή με την κόρη της Καρολίνα, από τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία Γιώργο Παρθένη, και την εγγονή της Γιάννα, παρακολούθησαν τον Andre Rieu στο ΟΑΚΑ.

Ο παγκοσμίου φήμης Ολλανδός βιολιστής και μαέστρος André Rieu, γνωστός και ως «Βασιλιάς των Βαλς», καθήλωσε το Αθηναϊκό κοινό με μία μοναδική συναυλία στο ΟΑΚΑ.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου απαθανατίστηκε από τον φακό σε μία οικογενειακή έξοδο, ενώ πόζαρε και με τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Ο μοναδικός σολίστ, είναι γνωστός για τον τρόπο που μεταφέρει τους θεατές σε έναν κόσμο μαγευτικών μελωδιών, καθώς οδηγεί την υπέροχη ορχήστρα του Johann Strauss, τη χορωδία και πολλούς διεθνείς σολίστ, σε ένα ρεπερτόριο που εκτείνεται από τα κλασικά αριστουργήματα έως βαλς, μελωδίες και τραγούδια από ταινίες, όπερα και μουσική.

To άρθρο Η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη σε συναυλία με την κόρη της Καρολίνα και την εγγονή της   δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock