Τσιάρας προς Κώτσηρα: Tο μεγαλύτερο στοίχημα είναι η ψηφιοποίηση της Δικαιοσύνης

Το νέο υφυπουργό Δικαιοσύνης, αρμόδιο για θέματα διεθνούς συνεργασίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Γιώργο Κώτσηρα, υποδέχθηκε σήμερα στο υπουργείο, ο υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας. Καλωσορίζοντας το νέο υφυπουργό ο κ. Τσιάρας τόνισε πως το μεγαλύτερο στοίχημα είναι η ψηφιοποίηση της Δικαιοσύνης.

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε τον νέο υφυπουργό Δικαιοσύνης, τον Γιώργο Κώτσηρα, ο οποίος ανταποκρινόμενος στην τιμητική πρόταση και επιλογή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη θα βοηθήσει ουσιαστικά στη μεγάλη προσπάθεια του υπουργείου Δικαιοσύνης. Νομίζω για τον κύριο Κώτσηρα είναι όλα γνωστά. Είναι ένας νέος συνάδελφος στη Βουλή, ο οποίος με επάρκεια, σοβαρότητα και μετριοπάθεια έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του. Είναι πολύ ευχάριστη στιγμή για μένα να βρίσκεται σήμερα εδώ ως νέος συνεργάτης του υπουργείου Δικαιοσύνης, προκειμένου από κοινού να μπορέσουμε να συνεχίσουμε στο δρόμο των σημαντικών μεταρρυθμίσεων στη Δικαιοσύνη», τόνισε ο κ. Τσιάρας.

Ακόμη, στη σχετική τοποθέτηση του ο υπουργός Δικαιοσύνης υπογράμμισε πως ήδη έχει ολοκληρωθεί ένας μεγάλος κύκλος σημαντικών αλλαγών και σημαντικών μεταρρυθμίσεων και σημείωσε πως «οι μεγάλες προκλήσεις είναι μπροστά, ώστε να φτάσουμε στην εποχή της ψηφιακής Δικαιοσύνης». Όπως επισήμανε ο υπουργός Δικαιοσύνης, «αυτό είναι το μεγαλύτερο στοίχημα για το οποίο οφείλουμε να εργαστούμε όλοι μαζί».

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση