Υγεία & Διατροφή

Υπερβολές η ΕΦΙΑΛΤΗΣ;;; Σοκαριστικοί ισχυρισμοί για τις πλατφόρμες εμβολίων – ΒΙΝΤΕΟ «ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ»

Αφορά και την Ελλάδα – Όλοι εύχονται όλα αυτά που ειπώθηκαν στην αμερικανική τηλεόραση να μην ισχύουν

 

Το αμερικανικό ενημερωτικό δίκτυο «FOXNEWS» κάνει αναφορά στην «πλατφόρμα» εμβολίων, η οποία υπάρχει σε όλες τις χώρες του δυτικού κόσμου (σε αυτόν ανήκει γεωπολιτικά και η Ελλάδα), αποκαλύπτοντας τι περιμένει, σύμφωνα με την εκτίμησή του, τους ανθρώπους, καθώς μπορεί κάλλιστα να μετατραπεί σε «εργαλείο» ακόμα και χρηματικών συναλλαγών ή γεωεντοπισμού.

Ειπώνεται μεταξύ άλλων:

 

«Αυτό είναι κυριολεκτικά το τέλος της ανθρώπινης ελευθερίας στην Δύση.

Εάν αυτό το σχέδιο ξεδιπλωθεί όπως σχεδιάστηκε, δεν καταλαβαίνετε τι μπορούν να κάνουν αυτές οι πλατφόρμες, είμαι διευθύνων  σύμβουλος της τεχνολογικής εταιρείας. Καταλαβαίνω τι κάνει αυτή η πλατφόρμα.

Δεν αφορά το εμβόλιο δεν αφορά τον ιό, αφορά τα δικά σας δεδομένα, και μόλις αυτό κυκλοφορήσει δεν θα έχετε επιλογή για να είστε μέρος του του συστήματος.

Αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι άνθρωποι είναι ότι οποιαδήποτε άλλη λειτουργικότητα μπορεί να φορτωθεί σε αυτήν την πλατφόρμα, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να συγχωνευθεί με τον λογαριασμό σας paypal, με το ψηφιακό σας νόμισμα.

Η Μicrosoft, ήδη μιλάει  για συγχώνευση με σχέδια πληρωμών. Τα δίκτυά σας μπορούν να απορροφηθούν, να σε γεω-εντοπίζουν παντού όπου κι αν πάτε. Το πιστωτικό σας ιστορικό μπορεί να συμπεριληφθεί, όλο το ιατρικό ιστορικό σας μπορεί  να συμπεριληφθεί».

 

Δείτε το βίντεο:

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock