Υγεία & Διατροφή

ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ για την Όμικρον! Βαθύ παρασκήνιο με ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, επιστήμονας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ! Vid

Πόσοι θυμούνται αυτό που έχει πει ο Λιακόπουλος;;; – Μάρτυρας μία τεράστιας ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ κόντρας ο πλανήτης, η οποία επικεντρώνεται τώρα στην Υγεία

 

Ξαφνικά ήρθε η ήπια αλλά άκρως μεταδοτική «Όμικρον» και ανέτρεψε το αφήγημα των τηλέ-ειδικών, οι οποίοι θέλουν μετά μανίας επιβολή υγειονομικής χούντας!

Ο επιστήμων ιατρός, Dr Steven Quay ανέφερε ότι έχει ισχυρά στοιχεία στην διάθεσή του, που φέρονται να δείχνουν πως η Όμικρον δεν είναι φυσική μετάλλαξη του κορωνοϊού αλλά προϊόν εργαστηρίου στην Νότια Αφρική!

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τον Δρ. Quay η τεχνητή αυτή παραλλαγή ξέφυγε από εργαστήριο κατά την διάρκεια πειραμάτων για να βρεθεί ένας τρόπος να νικηθεί ο κορωνοϊός.

Αν ισχύουν τα προαναφερθέντα, φαίνεται πως κάποια άλλα συμφέροντα θέλησαν να σταματήσουν την διεθνιστική επέλαση επιβολής χουντομέτρων με αφορμή τον COVID.

Άλλωστε, όπως χρόνια τώρα ενημερώνει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, τα βασικά παγκόσμια κέντρα εξουσίας, τα οποία προσπαθούν να συνεννοηθούν, προκειμένου να επέλθει παγκόσμια συγκυβέρνηση, είναι δύο: Η διεθνιστική αριστερόστροφη τάξη πραγμάτων και η εθνική δεξιά (παλαιά τάξη) και στον πλανήτη η μία προσπαθεί να εμποδίζει την απόλυτη επικράτηση της άλλης, μέχρι (και εάν) βρεθεί κοινό σημείο επαφής.

Δείτε τι ισχυρίζεται ο επιστήμονας: Η ΟΜΙΚΡΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ! ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΣΤΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΧΟΥΝΤΑ!

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock