Επικαιρότητα

Νέα προθεσμία έλαβαν οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου

Νέα προθεσμία για αύριο (13/5) το πρωί ζήτησαν και έλαβαν οι δύο νέοι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου.

Η νέα προθεσμία δόθηκε, καθώς δια των πληρεξούσιων δικηγόρων τους κατέθεσαν αίτηση ακυρότητας της διαδικασίας, η οποία θα εξεταστεί από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και αρπαγή κατά συναυτουργία.

Πρόκειται για άτομα ηλικίας 53 και 54 ετών οι οποίοι φέρονται να μετέφεραν το πτώμα του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου το 2012.

Οι συλλήψεις έγιναν τη Δευτέρα (8/5) στην Αθήνα, έπειτα από εντάλματα σύλληψης που είχαν εκδοθεί σε βάρος τους από τον δεύτερο τακτικό ανακριτή, στον οποίο και οδηγήθηκαν σήμερα Τρίτη. Επίσης, έγιναν και έρευνες σε σπίτια και οχήματα σε τοποθεσία στα Δερβενοχώρια.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock