ΕνημέρωσηΟικονομία

Υπερταμείο και ΕΑΔ υπέγραψαν Μνημόνιο συνεργασίας κατά της διαφθοράς

Το Υπερταμείο και η Εθνική Αρχή Διαφάνειας θέτουν τις βάσεις για μια πολυεπίπεδη συνεργασία, βασικός σκοπός της οποίας, είναι η ανταλλαγή βέλτιστων προτάσεων, πρακτικών και τεχνογνωσίας στους τομείς της επιχειρηματικής ηθικής, της ακεραιότητας και του εσωτερικού ελέγχου.

Παράλληλα, η συνεργασία Υπερταμείου και ΕΑΔ θα εστιάσει στην ανάπτυξη νέων πολιτικών, στην αξιολόγηση και εφαρμογή υφιστάμενων πρακτικών και εργαλείων που ενισχύουν τη διαφάνεια και τη λογοδοσία, καθώς και στην ανάπτυξη μεθοδολογίας αξιολόγησης κινδύνων διαφθοράς και απάτης, καταρτίζοντας το κατάλληλο σχέδιο για τη διαχείρισης τους.

Οι δύο φορείς συμφώνησαν να διοργανώσουν από κοινού, εκπαιδευτικά σεμινάρια για θέματα επιχειρηματικής ηθικής και εσωτερικού ελέγχου. Επίσης, αποφασίστηκε να δοθεί πρόσβαση για τα στελέχη της ΕΑΔ, στην πλατφόρμα ηλεκτρονικής εκπαίδευσης του Υπερταμείου, που παρέχει ολοκληρωμένα προγράμματα για την επιχειρηματική ηθική.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock