Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί: Oι διατάξεις της ρύθμισης και το «παράθυρο» για νέες κατηγορίες


Να διαλύσει τη σκιά των απολύσεων πάνω από την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών επιδιώκει η κυβέρνηση και να προτάξει τη θετική επίπτωση του στον προγραμματισμό νέων ραντεβού μαζί με τα υπόλοιπα μέτρα ενίσχυσης της επιχείρησης «Ελευθερία».

«Με την ολοκληρωμένη εκστρατεία που έχουμε οργανώσει, και πιστεύω με την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ κινήτρων και αντικινήτρων, βλέπουμε τους εμβολιασμούς να αυξάνονται σημαντικά τις τελευταίες εβδομάδες και πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτή την πορεία», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνάντησή του στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Ευρωπαίο Επίτροπο, Τιερί Μπρετόν.

Οι κυβερνητικές διαβεβαιώσεις που αντικρούουν την αντιπολιτευτική κριτική περί κερκόπορτας απολύσεων, αποκτούν εντός της προσεχούς εβδομάδας και το νομικό περίβλημα. Όπως εγκαίρως έγραψε το CNN Greece, στην υπό επεξεργασία ρύθμιση, με διάταξη θα προβλέπεται η αποσύνδεση των απολύσεων από την αναστολή εργασίας. Επιπλέον στο δημόσιο τομέα δεν θα επιφέρει παραπομπή στο πειθαρχικό συμβούλιο.
Κατά τις ίδιες πηγές ενημέρωσης στην κωδικοποίηση του νέου πλαισίου, θα αναφέρεται ότι η ποινή της αναγκαστικής άδειας άνευ αποδοχών, δεν θα έχει συγκεκριμένη χρονική διάρκεια.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση