888 Υποψήφια δήμαρχος Κηφισιάς η σύζυγος του Νίκου Βούτση | Kontasas
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Υποψήφια δήμαρχος Κηφισιάς η σύζυγος του Νίκου Βούτση

Υποψήφια δήμαρχος Κηφισιάς η σύζυγος του Νίκου Βούτση

Τη δημαρχία στην Κηφισιά διεκδικεί η Αγγελική Παπάζογλου, σύζυγος του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, στις δημοτικές εκλογές 2019.

Η παρουσίαση του συνδυασμού «Κοινωνία Παρούσα» της Κηφισιάς με υποψήφια δήμαρχο την Αγγελική Παπάζογλου θα γίνει Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, ώρα: 11:00 στο δημαρχείο της Κηφισιάς.

Η «Κοινωνία Παρούσα» δημοσιοποίησε την ιδρυτική του διακήρυξη και παρουσίασε τις θέσεις και τις αρχές του καλώντας τους πολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια.

«Η γυναίκα μου είναι 22 χρόνια νεότερή μου. Η Αγγελική είναι της γενιάς του Αλέξη Τσίπρα. Γνωριστήκαμε όταν ήμουν υπεύθυνος από την Πολιτική Γραμματεία για τη Νεολαία του Συνασπισμού. Ήταν μόλις 22 ετών και εγώ 44. Έχουμε πολύ καλή σχέση και έχουμε δύο μικρά παιδιά, 8 και 14 ετών. Από τον πρώτο μου γάμο έχω και τον μεγάλο μου γιο, που είναι 30 χρονών.

Η Αγγελική εδώ και 18 χρόνια είναι στέλεχος του υπουργείου Εσωτερικών, στη Γενική Γραμματεία Ισότητας Φύλων. Ήταν εξέχον στέλεχος της Νεολαίας του Συνασπισμού, φίλη με τον Αλέξη, τη Δούρου, τον Παππά και άλλα γνωστά σήμερα πρόσωπα», είχε δηλώσει ο Νίκος Βούτσης σε παλιότερη συνέντευξή του στα Παραπολιτικά.

Υποψήφια δήμαρχος Κηφισιάς η σύζυγος του Νίκου Βούτση

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

Ανησυχία στο ελληνικό ΥΠΕΞ για τις δημοτικές εκλογές στην Χειμάρρα

Ιδιαίτερη ανησυχία εκφράζει με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με την απόφαση της Κεντρικής …