«Όσον αφορά τον πελάτη μου μπορώ να σας πω ότι ο άνθρωπος δεν έχει καμία σχέση, διότι ο άνθρωπος αυτός υπέστη τον βιασμό στην ηλικία των 14 και ένα χρόνο μετά έφυγε από την Ελλάδα οριστικά, άρα είναι αδιανόητο και ο συνάδελφος που προχώρησε σε αυτή τη δήλωση να έχει τέτοιες πληροφορίες.
Δεν είναι υποτιμητικό να υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται σήμερα στο σεξ, διεθνώς είναι μια αναγνωρισμένη δραστηριότητα, που σε προοδευμένα ευρωπαϊκά έχουν αναγνωριστεί ως κανονικοί επαγγελματίες…».
Αναφορικά με το πώς ήρθε σε επαφή ο πελάτης του με τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο κ. Βλάχος είπε πως μια ομάδα παιδιών σύχναζε σε μια πλατεία, όπου πήγαινε συστηματικά και ο κατηγορούμενος.
«Εκεί συνειδητά έπιανε κουβέντα με νεαρά αγόρια, έπιανε κουβέντα μαζί τους, έδειχνε ένα πολύ φιλικό πρόσωπο και από εκεί και πέρα δημιουργούνταν και οι ιδιαίτερες σχέσεις τις οποίες εκμεταλλευόταν για να προχωρήσει στους δικούς του σκοπούς» είπε σχετικά ο κ. Βλάχος, υπογραμμίζοντας πώς στην συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχουν και μάρτυρες.
Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε επίσης πως υπάρχουν και άλλες υποθέσεις εναντίον του Δημήτρη Λιγνάδη, που βρίσκονται στο δρόμο προς τη Δικαιοσύνη.