Επικαιρότητα

Υψώνουν τη φωνή ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ! «Είμαι θυμωμένος! ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΥΠΟΧΡ. εμβολιασμός, δεν πρέπει να βγαίνουμε από το σπίτι» – ΒΙΝΤΕΟ

Κουνάνε κάθε μέρα το δάχτυλο σε εκατομμύρια πολίτες.

Οργισμένος εμφανίστηκε ο Νίκος Καπραβέλος, διευθυντής Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στο OPEN επανέλαβε το αίτημά του για καθολικό υποχρεωτικό εμβολιασμό, ενώ κατήγγειλε πως από τον Αύγουστο υπάρχουν προειδοποιήσεις για τη λήψη μέτρων ώστε να «μην έχουμε μαύρο Νοέμβριο, μαύρο Δεκέμβριο, μαύρα Χριστούγεννα».

«Έχουν γίνει τεράστια επιχειρησιακά λάθη και τα πληρώνουμε αυτή τη στιγμή. Σε περίπτωση που στο «τσουνάμι της Δέλτα έρθει και άλλα άλλο τσουνάμι, της Όμικρον, τότε ειλικρινά δεν πρέπει να βγαίνουμε από το σπίτι, όχι να πάρουμε μέτρα.

Τι σημαίνει μέτρα μετά τις 3/1; Μέχρι τότε θα κάνουμε σύμβαση με τον ιό ότι δεν θα χτυπήσει την πατρίδα μας και μετά θα πάρουμε μέτρα όταν δεν έχουμε πού να νοσηλεύσουμε. Είμαι θυμωμένος! Μόνη λύση ο ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ εμβολιασμός».

«Καλύτερα να πάμε σε αυτό που προτείνετε, αφού δεν δουλεύει και το lockdown», έβγαλαν…πόρισμα οι παρουσιαστές, παίρνοντας ουσιαστικά το μέρος του “ειδικού”:

Δες Έλληνα ποιοί σου κάνουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ πόλεμο νεύρων:

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock