ΦΑΟΥΛ !! Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρίσκει εξαιρετική συνάδελφο την Μενδώνη

Στο πλευρό της Λίνας Μενδώνη, η οποία παραμένει στη υπουργός Πολιτισμού παρά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας στην υπόθεση Λιγνάδη, στέκεται ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας μάλιστα ότι «η κα Λίνα Μενδώνη ως ΥΠΠΟ ξεμπλόκαρε όλες τις μεγάλες επενδύσεις που ήταν εκεί σταματημένες χρόνια». Άλλωστε επί ημερών της υπουργού Πολιτισμού αποφασίστηκε κόντρα σε όλους τους αρμόδιους φορείς… η μετακίνηση των αρχαιοτήτων από τον σταθμό Βενιζέλου στο Μετρό Θεσσαλονίκης, καθυστερώντας περαιτέρω την παράδοση του έργου.

 

Επίσης, μεταξύ άλλων, επί υπουργίας Μενδώνη ξεκίνησε η εμπορευματοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς καθώς με νέο νόμο δόθηκε η δυνατότητα στον δανεισμό αρχαιοτήτων στο εξωτερικό για 50 χρόνια.

«Η αλήθεια δεν φτάνει να λέγεται αλλά πρέπει να λέγεται και στην σωστή στιγμή», όπως σημειώνει και ο υπουργός Ανάπτυξης, ο οποίος προσθέτει ότι η αυτή η εν λόγω αποτελεσματικότητα της κας Μενδώνη έφερε και «το μίσος της Αριστεράς εναντίον της. Την θεωρώ εξαιρετική συνάδελφο».

πηγη

realhosting
loading...

Απάντηση