Τρόπος Ζωής

Μικαέλα Φωτιάδη: Ντροπή να εκμεταλλεύεστε την κατάστασή μου για δυο λεπτά στο γυαλί

Την πρώτη της συνέντευξη on camera μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε πριν από μερικές μέρες στο Κολωνάκι έδωσε η Μικαέλα Φωτιάδη. Η πρώην Σταρ Ελλάς, με ανάρτησή της, επίσης, δεν έκρυψε την ενόχλησή της για «φίλες» της που μιλάνε στις εκπομπές για εκείνη.

Ήταν πριν από μερικές μέρες όταν η Μικαέλα Φωτιάδη ανέβασε στο instagram φωτογραφίες που έδειχναν τις μελανιές στο πρόσωπό της από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη.

Από εκείνη την ημέρα, γνωστοί και φίλοι του μοντέλου μιλούν στους δημοσιογράφους για όσα συνέβησαν. Κι εκείνη, το απόγευμα του Σαββάτου (10.02.2024), αποφάσισε με ένα story να… βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους.

«Βλέπω στις εκπομπές ξαφνικά πόσες “στενές φίλες” και “κολλητές” έχω. Είστε για γέλια, για κλάματα βασικά. Ντροπή να εκμεταλλεύεστε την κατάστασή μου για δυο λεπτά στο γυαλί.

Η “στενή φίλη” και η “κολλητή” μου, πώς και δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο; Τόσο στενή φίλη και δεν έχει τον αριθμό μου; Η άλλη η “κολλητή”; Είχε άλλες προτεραιότητες…

Λοιπόν, κολλητή μου είναι η Νίνα Κορομηλά. Οι άλλες μιλάτε για τον εαυτό σας καλύτερα, πριν το κάνω εγώ. Έχω σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ. Θα έρθει και η σειρά σας όμως» έγραψε η Μικαέλα Φωτιάδη.

«Ο άνθρωπος που μου επιτέθηκε δεν μιλούσε καθαρά ελληνικά»

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την επίθεση που δέχτηκε, η Μικαέλα Φωτιάδη περιέγραψε τη στιγμή της επίθεσης στο Κολωνάκι.

«Εκείνο το βράδυ είχα βγει για διασκέδαση, άσχετα αν κατέληξε στο αντίθετο. Ο άνθρωπος που μου επιτέθηκε δεν ήταν Έλληνας, δεν μιλούσε καθαρά ελληνικά. Μου έλεγε «μάθε να μη μιλάς», δεν θυμάμαι ακριβώς. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον κύκλο μου που δεν είναι τόσο κοντά μου, όσο φαίνονται», είπε στην εκπομπή «Επί Τόπου» στο OPEN.

«Δεν γνωρίζω ποιος θα έκανε κάτι τέτοιο. Πολλοί μίλησαν για την πρώην σχέση μου. Επειδή ειπώθηκαν κάποια ψέματα σε τηλεοπτικές εκπομπές, δεν θέλω να πιστεύω ότι, μετά από τέσσερα χρόνια σχέση, ο πρώην σύντροφός μου θα μου έκανε κάτι τέτοιο.

Ήταν προειδοποίηση, σαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα να κλείσω το στόμα μου. Δεν θα κλείσω το στόμα μου, δεν φοβάμαι καθόλου, ο σκοπός να φοβηθώ και να κλειστώ στο σπιτάκι μου δεν θα γίνει. Ακόμη συνέρχομαι. Δεν θα κάνω βήματα πίσω, μόνο μπροστά. Αυτός που μου επιτέθηκε θα πρέπει να φοβάται, γιατί πολύ σύντομα θα βγουν όλα στα φως», προειδοποίησε η Μικαέλα Φωτιάδη.

 

«Μου έχουν κάνει ανήθικες προτάσεις τα χρόνια που είμαι στον χώρο. Δεν σημαίνει ότι, όταν λες όχι, θα σε δέρνουν. Τι εννοεί ο κόσμος ότι έχω μπλέξει με trafficking; Δεν είμαι άνθρωπος που θα έκανε ποτέ έρωτα επί πληρωμή. Είναι εντελώς χαζό αυτό, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος.

Ή μπλέκεις ή δεν μπλέκεις. Ο καθένας από τον καναπέ του θα κάτσουν να μιλήσουν χωρίς να ξέρουν το παραμικρό. Έχω φάει πολύ ξύλο στη ζωή μου και τα μισά δεν τα ξέρουν ούτε οι κολλητές μου», απάντησε η Μικαέλα Φωτιάδη στα σχόλια που άκουσε περί αγοραίου έρωτα.

To άρθρο Μικαέλα Φωτιάδη: Ντροπή να εκμεταλλεύεστε την κατάστασή μου για δυο λεπτά στο γυαλί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock