888 Φτιάξτε τα Δικά σας Καλοκαιρινά Έργα Τέχνης… από Φυτά | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Φτιάξτε τα Δικά σας Καλοκαιρινά Έργα Τέχνης… από Φυτά

Φτιάξτε τα Δικά σας Καλοκαιρινά Έργα Τέχνης… από Φυτά

Αν θέλετε να δώσετε στον χώρο σας μια ανάσα δροσιάς και φρεσκάδας και να διακοσμήσετε, παράλληλα, άδειους τοίχους και γωνιές, σας έχουμε την ιδανική λύση. Διακοσμήστε το σπίτι σας με καλοκαιρινά κάδρα που θα φτιάξετε εύκολα και οικονομικά με 3 μόνο υλικά.

Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη, επιλέξτε ένα ή περισσότερα από τα αγαπημένα σας φυτά και ετοιμαστείτε να γίνετε καλλιτέχνες για λίγο που θα ομορφύνετε τον χώρο με τα πιο εντυπωσιακά, μοναδικά και πρωτότυπα κάδρα.

Θα χρειαστείτε:

Κορνίζα Επιλέξτε, που σας αρέσει, σε ένα λιτό και μονόχρωμο πλαίσιο. Το λευκό χρώμα είναι μια καλή επιλογή, καθώς θα φωτίσει τον χώρο σας και θα κάνει εντυπωσιακή αντίθεση με το πράσινο χρώμα των φύλλων.

Φτιάξτε τα Δικά σας Καλοκαιρινά Έργα Τέχνης... από Φυτά

Επιλέξτε ένα λευκό κάδρο για την κατασκευή σας.

Κόλλα Χρησιμοποιήστε κόλλα σε μορφή σπρέι που στεγνώνει πολύ γρήγορα και είναι ιδανική για κολλήματα με ιδιαίτερη ακρίβεια. Μπορείτε να την βρείτε σε καταστήματα με είδη ζωγραφικής και χειροτεχνίας.

Φύλλα Κόψτε μερικά πράσινα φύλλα από τα λουλούδια Ένα φυτό που θυμίζει καλοκαίρι είναι ο φοίνικας. Οπότε, αν έχετε μια γλάστρα με έναν μικρό φοίνικα, προτιμήστε να κόψετε λίγα φύλλα του. Αν δεν έχετε, χρησιμοποιήστε τα φύλλα από τα αγαπημένα σας φυτά που έχετε ήδη.

Φτιάξτε τα Δικά σας Καλοκαιρινά Έργα Τέχνης... από Φυτά

Ένα φύλλο φοίνικα αρκεί για τη διακόσμηση του κάδρου σας.

Πώς θα κατασκευάσετε τα κάδρα:

Πάρτε την κορνίζα που έχετε επιλέξει και ανοίξτε την, όπως θα κάνατε για να βάλετε μέσα σε αυτήν μια φωτογραφία. Στην εσωτερική μεριά του τζαμιού, ψεκάστε την κόλλα στο σημείο που θέλετε να στέκονται τα φύλλα και κολλήστε τα. Είναι πολύ εύκολο και επιλέγετε εσείς το πόσα φύλλα και σε ποια σειρά θα μπουν. Μπορείτε, για παράδειγμα, να κολλήσετε δύο ή τρία φύλλα από το ίδιο φυτό αλλά σε διαφορετικά μεγέθη το κάθε φύλλο, είτε ένα μόνο φύλλο, αλλά πολύ μεγάλο, όπως το φύλλο του φοίνικα.

Φτιάξτε τα Δικά σας Καλοκαιρινά Έργα Τέχνης... από Φυτά

Φτιάξτε μια σύνθεση από κάδρα με φυτά στον τοίχο σας.

Τοποθετήστε στον ίδιο χώρο παραπάνω από ένα κάδρα, για πιο εντυπωσιακό και δροσερό αποτέλεσμα. Μπορείτε να τα στηρίξετε σε ένα ράφι ή πάνω στο καλοριφέρ. Αν θέλετε να τα κρεμάσετε και δεν ξέρετε πώς,

Φτιάξτε τα Δικά σας Καλοκαιρινά Έργα Τέχνης... από Φυτά

Κολλήστε 3 φύλλα σε διαφορετικό μέγεθος για καλύτερο αποτέλεσμα.

Μην σαν ανησυχεί για το αν τα φύλλα μπορεί να ξεραθούν, αφού μπορείτε να τα ανανεώνετε ανά τακτά διαστήματα με νέα και φρέσκα, όπως θα κάνατε, με όλα τα φυσικά λουλούδια που θα είχατε σε ένα βάζο στο σπίτι σας.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..