888 Φυσικό Αέριο Αττικής: Πανελλαδική επέκταση με όχημα τη Vodafone και την εμπορία ρεύματος | Kontasas
Αρχική / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Φυσικό Αέριο Αττικής: Πανελλαδική επέκταση με όχημα τη Vodafone και την εμπορία ρεύματος

Φυσικό Αέριο Αττικής: Πανελλαδική επέκταση με όχημα τη Vodafone και την εμπορία ρεύματος

Την είσοδο στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, τη διάθεση συνδυαστικών πακέτων ενέργειας και τη σύναψη συνεργασιών με σημαντικές εταιρείες του κλάδου των τηλεπικοινωνιών, των τραπεζών και της ασφάλειας ανακοίνωσε χτες το βράδυ η εταιρία Φυσικό Αέριο Αττικής σε μια ειδική εορταστική εκδήλωση στο Ίδρυμα Νιάρχος.

Ειδικότερα, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Γιάννης Μητρόπουλος, παρουσίασε την αναμορφωμένη στρατηγική για το Φυσικό Αέριο Αττικής που κινείται γύρω από 6 άξονες:

• Συνδυαστικά πακέτα ενέργειας

• Γεωγραφική επέκταση

• Συνεργασίες

• Εξωστρέφεια & επενδύσεις

• Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας

• Κοινωνική δέσμευση & υπευθυνότητα

Από την αυγή του νέου έτους σε όλη την Ελλάδα το Φυσικό Αέριο Αττικής θα προσφέρει συνδυαστικά πακέτα ενέργειας. Δηλαδή νοικοκυριά και επιχειρήσεις που ζουν και δραστηριοποιούνται σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας υπάρχει δίκτυο φυσικού αερίου θα μπορούν να συνδεθούν με το Φυσικό Αέριο Αττικής ενώ οι υπηρεσίες της στον κλάδο του ηλεκτρισμού θα απευθύνονται στο σύνολο των νοικοκυριών και επιχειρήσεων της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο στόχος είναι σε ένα χρόνο να αποκτήσει το Φυσικό Αέριο Αττικής 50.000 πελάτες ηλεκτρικού ρεύματος. Αυτή τη στιγμή η εταιρεία Φυσικό Αέριο Αττικής έχει 350.000 πελάτες φυσικού αερίου, εκ των οποίων οι 6.500 είναι επαγγελματίες και επιχειρήσεις και 200 βιομηχανίες. Η συντριπτική πλειοψηφία, δε, αυτών είναι πελάτες της ΔΕΗ, κι άρα εκτιμάται ότι μπορεί να αλλάξουν πάροχο λόγω και της εμπειρία που ήδη έχουν με το Φυσικό Αέριο Αττικής.

Συνεργασίες

Για την υλοποίηση της στρατηγικής της στη νέα εποχή, το Φυσικό Αέριο Αττικής έχει ήδη συνάψει μια σειρά σημαντικών συνεργασιών με κορυφαίες εταιρείες διαφορετικών κλάδων, μεταξύ των οποίων οι Vodafone, Alpha Bank, EuropeAssistance και Interamerican. Μέσα από τη συνεργασία με τη Vodafone, οι καταναλωτές θα έχουν πρόσβαση σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες στο Φυσικό Αέριο Αττικής σε συνδυασμό με τη συνολική εμπειρία εξυπηρέτησης μέσω του δικτύου της Vodafone. Η συνεργασία με την Alpha Bank αφορά στην ένταξη του Φυσικού Αερίου Αττικής στο δίκτυο των συνεργατών του προγράμματος bonus. Μέσω της συνεργασίας με την EuropeAssistance, οι πελάτες στο Φυσικό Αέριο Αττικής θα απολαμβάνουν υπηρεσίες καθημερινής βοήθειας και προστασίας (όπως επείγουσα τεχνική βοήθεια σε έκτακτες βλάβες στο σπίτι ή την επιχείρηση), ενώ η συνεργασία με τον όμιλο της Interamerican θα τους προσφέρει ασφάλεια του περιεχομένου του σπιτιού τους σε περίπτωση κλοπής (για ποσό μέχρι 3.000 ευρώ).

Σημαντικό άξονα της νέας στρατηγικής αποτελεί και η συνολική αναβάθμιση και εξέλιξη της εμπειρίας εξυπηρέτησης που προσφέρει πλέον η εταιρεία στους πελάτες της, μέσα από νέα συστήματα υποδομής, τη διεύρυνση της online εξυπηρέτησης, την παροχή καινοτόμων και εξατομικευμένων υπηρεσιών και τον πρωτοποριακό λογαριασμό που θα απαντά ακόμα πιο στοχευμένα και αποτελεσματικά στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών.

Δίνοντας το στίγμα της επόμενης ημέρας για τους καταναλωτές στο Φυσικό Αέριο Αττικής, ο κ. Γ. Μητρόπουλος δήλωσε: «Ως Φυσικό Αέριο Αττικής έχουμε διαγράψει μια μακρά και συνεπή πορεία στον χρόνο και έχοντας πλέον συμπληρώσει 160 χρόνια παρουσίας στον χώρο της ενέργειας, είμαστε σε θέση να εισέλθουμε στο αύριο με βασική παρακαταθήκη μας το μοναδικό κύρος και την αξιοπιστία που μας διακρίνει.

Πηγή: Reporter.gr

Γιώργος Αλεξάκης

Πηγή
Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Δείτε επίσης

ΟΑΕΔ: Προγράμματα για νέους ανέργους ακόμη και για απόφοιτους γυμνασίου που θα τρέξουν μέσα στο επόμενο δίμηνο

Πρόγραμματα για χιλιάδες άνεργους νέους που επιθυμούν να ανοίξουν για πρώτη φορά επιχείρηση καθώς και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *